Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

16. 2. 2010 13:42
Ne az tak divoky, divoky zapad

Takzvany divoky zapad byl naopak dokonalou ukazkou toho, jak to jde bez statu, prave jen na tech principech, ktere zminujete. Takze doporucuji cerpat informace i jinde nez v Mayovkach, naprikla dpocet vrazd na pocet obyvatel byl vyrazne nizsi nez je dnes. Jinak naprosty souhlas, s trochou stesti se na kvalite podnikani postavit da. Alternativni cestou je pak uplaceni a nastavovani statnich regulaci podle potreb, ktere se od urcite velikosti subjektu stava nutnosti, nebot kvalitu jiz udrzet nelze.

O DZ ponekud lepsi pojednani: http://mises.org/daily/4108

0 0
možnosti
P

Pavel_D

16. 2. 2010 12:04
40let komunismu

u nás udělalo svoje. Já se ještě pamatuji na dědečka, který "dopodnikal" v r. 1948. Tenkrát se smlouvy uzavíraly podáním ruky nebo plácnutím. Bohužel, ti mladší to neznají a nemají ti zažité. Když v r. 1990 se náš podnik začal hroutit, založili jsme s kolegou vlastní malou firmičku na informační systémy pro ČD. Pamětlivi příkladů našich dědů jsme to ustáli. Jako největší ocenění jsem považoval, když nám příslušný zodpovědný pracovník dal bianco fakturu se slovy: něco nám zase udělejte a napište si tam, kolik za to.

Autorovi děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik