Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak můžete dát na jednu úroveň piráty a svobodné, fakt nechápu! Jejich programy jsou tak odlišné! A pan Mach je sebestředný narcis? A co teprve pan Klaus! Ten by to mohl vyučovat! Pan Mach je ve srovnání s tímto exemplářem slaboučký čajíček! Vy znalče jeden!

1 0
možnosti
LK

Po přečtení článku jsem asi pochopil, proč již neděláte soudního znalce. Nezjistíte si fakta a vycházíte pouze ze svých domněnek. Nebo se snad s Ivanem Bartošem a Petrem Machem znáte dlouhou dobu a vycházíte z osobně získaných údajů, nezprostředkovaných médii? Pokud totiž dáváte rovnítko mezi "politickou tvář" prezentovanou na veřejnost a osobnost samotnou, tak byste měl asi požádat o zpětné zrušení všech rozsudků, které byly na základě Vašich soudně-znaleckých posudků vyneseny. Znám Ivana Bartoše již řadu let a ačkoliv nesouhlasím s PIráty a jejich myšlenkami prezentovanými "Ivanem Bartošen, předsedou Pirátů", jako soukromá osoba na mě vždy působil mnohem lépe, včetně schopnosti přemýšlet a rozlišovat mezi názory prezentovanými za politickou stranu a názory prezentovanými za sebe samého. A i když to nikdy nepřizná, tak si myslím, že si je plně vědom některých problémů, které se skrývají uvnitř těch oficiálních stanovisek Pirátů...

5 0
možnosti
EP

Jistě, když nemáte proti někomu argumenty, tak je označíte za narcisy nebo jinak duševně nemocné, koho mi to jen připomíná. Snad na mě také nebudete posílat bachaře, až se opovážím je volit, pane demokrate.

4 0
možnosti
Foto

Pane psychologu to je zvláštní definice  "...pánové Bartoš a Mach jsou z normality vybočující narcisové a narcismus vždy znamená sebestřednost ... " Myslím že vám tam chybí ještě Kalousek, Fiala, Stanjura atd. ... nebo snad ostatní politici se chovají skromně a nenadřazeně? ;-)

3 0
možnosti
AR

A71d92a71m 89R84y40c66h91l69ý

22. 5. 2014 21:17

Už vím proč je na tom naše soudnictví včetně soudních znalců tak špatně....

5 0
možnosti
JN

J63i40ř55í 22N13o34v98á65k

22. 5. 2014 15:39

Vážený pane Slámo,

děkujeme za promo, poslední dobou je objevuje na každém rohu, což je dobře - věřte, že ani to Vaše nebude přehlédnuto.

Jiří Novák, příznivec Svobodných

3 0
možnosti
TJ

A proč volit Piráty a Svobodné? Možná protože si, sakra práce, můžu volit, koho budu chtít?

7 0
možnosti
Foto

Nebylo těch "okamžiků" "když ptáčka chytají" už dost: ČSSD, KSČ?

1 0
možnosti
MK

Škoda, že jste chyby v programu Svobodných nějak blíže nespecifikoval. Ale ono to asi nejde, že ano? Pak by totiž nebyl problém Vás argumentačně položit na lopatky. Aspoň si pro příště nechte své rady sám pro sebe.

9 0
možnosti
Foto

A tohleto prosím pěkně dělalo soudního psychologa? 8-o

19 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik