Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"do českého mafiánského kapitalismu. "  ten je pomíjivý. Ale permanentní násilný  revoluční anarchismus, nezastavující se před vraždami a bezohledným násilím jen pro prosazení vlastních nahodilých jepičích nápadů  a před bezohledným  dlouhodobým okrádáním  spoluobčanů, jen pro prosazení svévolných nápadů, bezohledných vůči přírodě, krajinné kultuře, a především vůči člověku, jenž v nové době  započal působením teroristické bandy Bader - Meinhof /Rudé brigády/ a jejich přítelíčků, kteří dnes sedí v Evropském parlamentu a u nich se školí naši Zelení a jejich kmotr Daniel Cohn-Bendit, jenž usiloval rozšířit Říši zla Sovětského svazu až po Atlantik, za našimi Zelenými jezdí a zřejmě je školí v tomto násilí. Byl to kamarádíček Václava Havla, kterého Václav Havel vždycky přijímal.  - Ti tu už parazitují dlouhá desetiletí!  A Karel Schwarzenberg, který politicky parazitoval na jejich  jakémsi nahodilém vlivu, by se chtěl stát prezidentem.

4 0
možnosti
Foto

kdyby byli biti tak, jak si zaslouží...mohli by si dát klidně do znaku jelito na zadku. S mafiánským kapitalismem se zčubili naopak víc než dobře....a těch pár naivních batikovaných snílků, co by nás nejraději nahnnali zpět na stromy už to taky moc nevylepšilo ;-D

6 0
možnosti
MC

Že by to bylo spíše tím, že vymýšlejí jednu zhovadilost za druhou a udělali si z toho hodně výnosný byznys?

6 0
možnosti
BS

Typické pomluvy nepravdařůneláskařů

0 6
možnosti
Foto

R17o62m55a34n 16K28o72z78e78l

25. 11. 2012 13:07

Já si vzpomínám na to, že prosadili poplatek za převod starších vozidel - cílem tohoto poplatku mělo být omlazení vozového parku u nás. S odstupem času je zřejmé, že se tak nestalo a tak to funguje jen jako nová daň, vybíraná od nejméně majetných, která s ochranou životního prostředí nemá mnoho společného.

10 0
možnosti

To jen ukazuje, jak jsou odtržení od reality. U kavárenského stolu jim ale jejich teorie perfektně fungují.

4 0
možnosti
Foto

Že by proto, že zničili Šumavu? Nebo proto, že je polovina naší země osázena řepkou a druhá nějakými černými hnusy?

9 0
možnosti
MK

Tak tak a ještě Slámovi třeba připomenout, že Zelení jsou díky tomu zodpovědni za zdražování potravin a to převážně v zemích třetího světa, kde například v Mexiku lidé měli problém si koupit i tradiční surovinu jakou je kukuřičná mouka

6 0
možnosti
MK

A kdo je bije? Lidé jen poznali co je to za zvěrstvo a tak je ignorují:-)

8 0
možnosti
KN

K16a77r52e77l 93N17o70v88á20k

25. 11. 2012 12:44

Zelení jsou součástí klientelistického mafiánského systému.

 Podpora fotovoltaiky a všeobecně tzv. OZE je stále jejich programem.

9 0
možnosti

A také jejich napojení na lobby výrobců a provozovatelů obnovitelných zdrojů energie...

8 0
možnosti
BS

To je právě to biti: polopravdy a lži. Fotovoltariku atd. na ně hážou ti, co ji rozhodujícím způsobem zavinili.

1 6
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik