Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Autore,Zeman není sice můj"kůň", ale pojmenovat ho zločincem,zlodějem atd.,tak to jste vstoupil na tenký led.Věřte mi,že pokud bych byl osobou Miloše Zemana,tak bych požadoval doložit Vaše tvrzení,které veřejně publikujete.

0 0
možnosti
BS

Skoro bych to uvítal  a pohodlně bych se obhájil konkrétními důkazy. Viz ostatně mé předchozí - a další - články.

0 0
možnosti
JH

J23a25n 27H72l43e55d33í82k

7. 1. 2013 11:39

za prvé nepodceňujte spoluobčany, mnozí jsou moudřejší než jste vy,, ano Zeman si nakradl tolik, že vlastní půlku chatrče na vysočině a jeden zánovní nafukovací člun, na kterém brázdí po česko--moravském rybníčku,,, zatím co vy střídáte Mauritius se Seychellami !!!

0 0
možnosti
BS

Zeman si za své vlády kojil jen "jen" touhu po moci. Ale co všichni ti jeho kumpáni v čele se Šloufem?

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Vymyté mozky, která zapřičinila zkorumpovaná média, přinášejí výsledky. A zase se bude nadávat a nadávat...V tomto případě ale jen a jen na sebe...

2 0
možnosti
BS

Ano, děkuji. Je třeba ovšem nejen nadávat, ale také něco dělat. Každý může svým dílem: jak vyzýval Masaryk, každý by si měl říci "i já jsem historie".

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik