Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

17. 10. 2011 11:36
no

mě to přijde tak,že jste blízkou budoucnost z hlediska možného vývoje rozsortoval do 5 rychlostí - v zásadě taková anylýza nemůže být nevěrohodná - prostě - buďťo se něco stane ,a nebo se nestane nic...

Jde o to,čemu dát přednost ...

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

17. 10. 2011 11:26
Konkrétne k situácii v Česku

som skeptický a nejaký pohyb by som očakával až v prípade, že sa vlna preleje z vonku. Určite nie tento rok. Ovce si musia siahnuť až na dno, aby pochopili do akej situácie sa dostávajú.

Nejaká "revolúcia" v štýle, že sa niekomu niečo zoberie nemá žadny strategický význam. Len načas uspokojí ovce. Je to ako reset špatného systému. Ten znovu nabehne a časom sa všetko vráti do starých koľají, len dajmetomu s inými ksichtami.

Sú nutné systémové zmeny. Radikálne eliminovať možnosti aby sa spoločnosť dostala zase tam , kde je teraz. A to nedosiahnete žiadnym odobraním majetku, ani znárodňovaním. Len poskytnete možnosť vyskočiť do "horných pater" ďaľším hajzlíkom, ktorí sa už teraz na tú príležitosť trasú.

0 0
možnosti
EN

tuana

17. 10. 2011 11:45
Re: Konkrétne k situácii v Česku

příští týden (konec října)přinese takové události,že tyto Vaše názory velmi rychle přehodnotíte

0 0
možnosti
DH

malý david

17. 10. 2011 11:23
nic zvláštního

se nebude dít.Možná nějaká stávka,tam si zařvou nějaká hesla a zase bude klid.

0 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

17. 10. 2011 15:55
Re: nic zvláštního

Klid nebude. To zajisti kolaps financniho systemu.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

17. 10. 2011 11:15
Osobně doufám...

...v nějakou relativně poklidnou verzi varianty 2. A pokud by to bylo spojeno s odstoupením od některých obtěžujících mezinárodních dohod a s definitivním zamítnutím loupeže tisíciletí, která se skrývá za eufemistickým označením "církevní restituce", vůbec bych se nezlobil. ;-)

-

Jenomže všichni víme, jak to bývá s převraty a revolucemi: "Bastila padá - s ní hlavy králů; z chaosu vzejde nový řád... lůza se baví a nevědomky začíná stavět jiný kriminál." A demokracie je kost hozená lidu, aby si na ní vylámal zuby. :-P

0 0
možnosti
BS

boblanek

17. 10. 2011 11:23
Re: Osobně doufám...

Záleželo by na tom,  j a k  by se to provedlo, a tady mám obavy. Musí předcházet Havlíčkova "revoluce hlav a srdcí" , které musí předcházet Masarykova "drobná", velmi dlouhodobá práce na osvětě lidí. Tak jak to dělali naši - dnes vysmívaní - buditelé na obrození.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik