Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Psychologická diagnóza na dálku? Poněkud neetické, nezdá se vám? Rv

0 0
možnosti

Proč hledat v argumentech, proč má pan prezident takového kancléře? Prostě se oba mají rádi.

2 0
možnosti
Foto

I25v65a60n 40M23a44r18e45k

15. 12. 2012 19:05

No,při vší úctě k Vám ten Váš postřeh taky není dvakrát "košer" a mlít si může kdo chce co chce ale když dovolíte úsudek o tom si snad může udělat každý sám. A jinak, protože pro výkon mé profese bylo nutné vyšetření jak psychologem tak i psychiatrem (a to minimálně jednou za deset let) mám s těmito pány též své zkušenosti a s prominutím mi taky někdy připadali trochu "ujetí" (ale neberte to prosím osobně !

2 1
možnosti
Foto

I10v35a39n 45M79a13r71e77k

15. 12. 2012 19:09

á propos> Pokud je mi známo už ve středověku měl každý hradní pán i svého šaška takže o co vlastně jde nevím !

1 1
možnosti
VK

Dnešní zlo a marasmus rozhodně nepochází od lidí jako je pan Hájek, ten naopak poukazuje na to, odkud ten marasmus přišel. Chápu, že klinický psycholog zná toliko slabikářovou historii, jinými slovy, neví o ní nic. Počátky marasmu v české kotlině začínají už rokem 1918, což ví každý, kdo se historií např. vzniku republiky zabýval trochu hlouběji. Všechno zlé, co nás od té doby potkalo, lze vidět už v nečestných základech vzniku tohoto státu.

3 13
možnosti
Foto

Nechápete-li myšlenky druhých lidí, nemusí to být vždy proto, že jsou duševně nemocní. Může být chyba i ve Vás Rv

6 7
možnosti
MC

R^Ano souhlasím. Ono ctít jisté altruismy nemusí být vždy tou pravdou světovou. Mnohdy to pak vede k revolucím, kdy opět pravda trčí za mříží.

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se kolego, že jsem také zíral jak se dá s českým jazykem manipulovat, sdělovat, vysvětlovat, pronášet, diskutovat a ....o panu Havlovi radši nepíši, natož panu Klausovi.

Petrů Hájků se dá nalézt v různých profesích a podobách na tisíce v ČESKÉ KOTLINĚ A TAKÉ JEHO POCTIVÝCH POSLUCHAČŮ A POSLUHOVAČŮ.

Nechápu, stejně jako pan Grygar v nedávné tv šou, proč se ve společnosti objevujují spousty lidí s tak patalogickými názory a vnímáním. Že by platila IQ statiska, která upozorńuje na fakt, že více jak polovina lidí v národech, má IQ sotva 90.;-)[>-]EU

4 3
možnosti
BS

Nejde ani tak o IQ jako o deformované myšlení. Intelekt leccos prorazí, ale vadná osobnost, vadná emocionalita atd. bývá až příliš často silnější.

6 2
možnosti
FK

"Patologie a zlo jménem ......."  To píše ten pravej. Obdivovatel a následník nejhorších gaunerů druhé půle minulého století, kteří neváhali zavlést do poroby SSSR celou západní Evropu a svými revolucionářskými avantýrami ohrožovali bezpečnost tohoto světa. Házeli dlažební kostky na demokratické policisty a z tohoto "výkvětu Evropy" se rekrutovali atentátníci desítky lidských obětí!!! Bůh nás ochraňuj před zhlouplými vyznavači a ctiteli a politickými následníky těchto gaunerů. Přiznávají se k nim Zelení .

2 5
možnosti
JS

S Havlem a 11. zářím má Hájek stoprocentní pravdu.

7 12
možnosti
PP

Stoprocentní je pro mně jen to, co si omakám či vidím na vlastní oči. Takže . . .plky . . .plky . . .plky . . .:-P

5 1
možnosti
Foto

L73u57b12o36r 93J21o29š21t

15. 12. 2012 12:37

S lecčíms z názorů Václava Klause lze souhlasit, což ovšem není nic vzácného. V mnohém šlo souhlasit i s kdejakým diktátorem. Ale co o něm vypovídá naprosto nejvíc je "partička" jeho "kamarádů", to zůstává rozum stát. Skoro bych řekl že "ukaž, kdo jsou tvoji přátelé" a já budu vědět, jaký jsi.

11 3
možnosti