Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Halfunx

22. 3. 2012 9:22
Zatím neexistoval systém

který by podporoval morálku a znemožnil zneužití moci. To neznamená, že takový neexistuje. Co je ale jistota, že současný systém zastupitelské demokracie se přeměnil spíš v mafiánskou strukturu krydou iluzí vlády lidu prostředinictvím pozlátka veřejných voleb. Každopádně s demokracií nemá nic společného. Jediná možnost nového systému je prokázat, že hlas lidu je skutečně hlavní hybnou silou. Do systému se tak promítnou všechny dobré i špatné vlastnosti nás všech, nevěřím že ty špatné převáží a tak je systém vytěsní silou většiny. To je přímá demokracie.

0 0
možnosti
MP

Vrah

22. 3. 2012 8:37
Neposkvrněné početí – zas jeden „poučený“

Co má společného s Ježíšem? Nic. Nijak se netýká ani Ježíše, ani biologie, ani sexu. Neposkvrněné početí se týká Marie, jejích rodičů a hříchu.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Neposkvrněné_početí

  

A o co opíráte názor, že byl Ježíš „normální, světskou lidskou bytostí“? Ježíš nejezdil s kolotočema. Vy ano? Jste světskej?

0 0
možnosti
BS

boblanek

22. 3. 2012 9:15
Re: Neposkvrněné početí – zas jeden „poučený“

Neposkvrněné početí Panny Marie, stejně jako neomylnost papeže apod., je jedním z nepopirtatelných mýtů, bludů většiny křesťanských církví. A jak říkal Havlíček: "na jednu lež se vážou tisíce jiných":

0 0
možnosti