Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dampfer

24. 6. 2011 10:28
A tak asi

pan Okamura je optimistou a nevzdává to ani při jinak vždy smrtelné kolizi s českým bolševíkem,,-- domnívá se, že náraz bolševíka změní v normálního tvora

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

24. 6. 2011 10:18
Neurazejte pana Okamuru

To si zaslouzil ze vsecho nejmin, davat ho do jednoho pytle napriklad s panem Kocabem. To je pro mne typicky pravdolaskovec. Neprilis bystry, jde s ideovym proudem, ktery tahne prednimi kavarnami (Evropsky stat, multikultura, gender) a kdyz je v koncich, spoleha se na sveho guru a pomoc jehop blizkych. Pan Okamura je predevsim pragmatik a nazyva veci pravymi jmeny. To je, rekl bych, pravy opak. Vsak si jiz vyslouzil nalepku populismu, kterou davaji Kocabove vsem, kteri nazyvaji veci pravymi jmeny. Uz jen cekam na to, kdo prvni nazve pana Okamuru Cechackem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik