Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Ten autor je zcela mimo, člověk s ani nediví, pokud je to vzorek voličů do současného Parlaemntu...

0 0
možnosti
FK

"A to by byl další funus (kolikátý již?) české demokracie" ???? Blobánku, zase nesmysly! Kdybyste měl pravdu, tak už smrdíte v lochu. Ale ta demokracie tu je. A kvete! pravda, až na tu přitroublou ČT, která je ale na tom jako vy.  Jako byste byl psal o sobě. Až na to že vy jste furt brčálovej jak nezralej špenát.  Kdybyste měl pravdu v těch svých umrlčích řečičkách, tak byste tu nemohl trousit ty vaše nesmyslné bláboly.

2 1
možnosti
JH

J40a61n 54H30l68e20d60í86k

22. 12. 2012 20:29

opoz smlouva je výsledek rozumné toleranční smlouvy, příklad hodný následování,,, sprostých nadávek, lží a jekotu už bylo velmi nad normál, šetřit musí všichni, nechtějí-li skončit na okraji evropské společnosti

4 1
možnosti
Foto

Dokument se jmenuje "Vládneme, nerušit!" a je třeba zde:

http://www.youtube.com/watch?v=eW9uOwIA6Sk

Ale je třeba skutečně brát v potaz, že objektivní pohled získáme až na základě více úhlů pohledu.

3 1
možnosti
BS

Moc děkuji, já jsem to ve své paměti už nevylovil. Teď by se to mělo rozesílat po internetu, Čt už také mají po palcem.

1 0
možnosti
Foto

Diskutéři už to řekli přede mnou, takže já jen dodám, že autor má stále nasazeny "Taberyho-Havlovské brýle mámení".

A navíc, jestli je ČT namodralá, tak já jsem Červená Karkulka.

7 4
možnosti
SB

Vážený autore tohoto článku, víte, co bylo závadné na opoziční smlouvě? Že fotbalovou terminologií vystavila do postavení mimo hru Havlovy kamarádíčky. To byl důvod, proč sdělovací prostředky, kterým Havel kryl záda a ony to jemu oláceli stejnou mincí, proti opoziční smlouvě začali chrlit oheň a síru a dokonale vymyli hodně lidem mozek, že to po nich začali opakovat.

Myslíte si, že v dobách opoziční smluvy se tady kradlo méně než za dřívějších nebo než za pozdějších vlád? Myslíte si,s že bylo méně klientelismu, méně úplatků, méně jánabráchismu? V tom případě jste směšný. neříkám, že opoziční smlouva byla něco nóbl. Byla to špinavost, ale o nic větší a o nic menší než kterákoli jiná smlouva o vládnutí (míněny tím smlouvy koaliční) po roce 1989 (s totáčskými vládami to nelze srovnávat, jelikož to byl zcela jiný režim).

Samozřejmě že Česká televize také proti opoziční smlouvě brojila, jak jen to šlo. Do té novinářské kliky také patřila. Ale že by v rámci politiky, která je špinavá vždycky, zrovna opoziční smlouva byla něco ještě špinavějšího než normál, to tedy ne.

10 3
možnosti
JS

J72i94ř20í 98S25o35c78h68o98r

22. 12. 2012 19:51

Pane Slámo netušil jsem, že již máte takového hosipa. Opoziční smlouva byla geniálním tahem jak vyšachovat Rumly, Pilipy a další. V době opoziční smlouvy domluvené platilo. Celý marasmus naší demokracie vznikl až později po roce 2002, za vlády Špidly a později křišťálového Standy za podpory právě těch, co je vyšachovala opozišní smlouva. A případě tématu české televize se pouštíte na hodně tenký led, televize je silně oranžová a v současné době i s nádechem do ruda. Stačí se podívat kolik dává prostoru opozici. Sobotka, Zaorálek, Filip a další včetně předáků odborů se na obrazovce vyjadřují ke každému prdu.

9 4
možnosti
SB

Pan Sláma nemá hosipa. Pan Sláma má paměť velmi dobrou. Ale POZOR! Hpvořím o paměti, nikoli o zdravém uvažování a o schopnosti používat vlastní mozek k myšlení. V dobách silné mediální kampaně proti opoziční smlouvě si nechal vybílit mozek a své tehdejší názory si pamatuje velmi dobře, a tudíž v tom smyslu napsal tento článek. Měl nesprávné názory předtím, má je i dnes. To je naopak důkaz jeho dobré paměti, nikoli důkaz jeho hosipa.

3 3
možnosti