Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Zajímavé , že je možné psychology, obvykle znalé lidské psychiky tak lehce podvést a že tito při vlastním problému selhávají.

Pravděpodobně o vás ta paní neměla takový zájem jako vy na ní a vy jste si toho nevšiml. Asi vám nadšení pro ní a erotika vyply mozek.

1 0
možnosti
Foto

psycholog, čecháček....jinak kolego nemohu reagovat! To že je psychologie popelkou filosofie netvrdím jen já, ale odborná veřejnost s historickou objektivitou pojmů! Takže, žena nemůže nikdy pokořit filosofii z pohledu gender.studie. Váš oslabený pohled na věc způsobila vaše žena a Pdroužková je jen mimoň a slušný lidi v ČR? mOC JICH neznám a přiznám se kdo zde bude ukazovat, kdo je slušný občánek a proč?! Nemáte to lehké z pohledu vašeho bytí, tak pro příště by pomohlo více komunikovat s tím nebližším, ale to vy víte jako psycholog.[>-]EU

2 0
možnosti
AS

A28d58a77m 17S45t61a81v28a

7. 7. 2014 18:41

"...Mohou být i filosofky bestie?...": A jaký! Zvlášť ty zelený!

1 0
možnosti
Foto

Ale to přeci není o tom, jestli je člověk filozof a nebo žena...To je o tom, jestli je to slušnej člověk...

3 0
možnosti
JS

Nejen, že mohou, ale často i jsou.

2 0
možnosti
JL

Tak i filosofové žijí v iluzích a kradou?

1 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik