Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Milí levičáčci, jen jste sedli na staronové lepy

1 0
možnosti
Foto

Vaše představa pravičáka je obludně nesmyslná, takže zbytek článku vychází z chybného předpokladu a je vadný. Rv

5 0
možnosti
RM

Autor není levičák. ANO nejsou levičáci. TOP09 nejsou levičáci, dokonce jsou to pravičáci. ODS nejsou levičáci, dokonce jsou to pravičáci. ČSSD jsou levičáci a rozhodně nelžou. Komunisté jsou levičáci a nelžou. Lidovci nejsou levičáci, nejsou pravičáci, také nelžou, jsou korouhvičkou. VV nejsou. ODA nejsou. Zelení jsou ..., na 100%. Piráti, Svobodní, Okamura society (ani nevzpomenu z hlavy název a hledat nemá cenu) a další a další ... Levičáci nebo pravičáci?

Osobně je mi u zadnice, jestli si někdo říká, že je pravičákem nebo levičákem. Jsou jenom dva druhy politiků: preferují a zajišťují svobodu občanů a jsou jim plně odpovědni a ti druzí, kteří berou občanům svobody, životy, finance, výdělky, zisky, kradou a nenesou za to zodpovědnost. Ty první jsme ještě nikdy v ČR nezvolili, ostatní jsou voleni stále.

4 0
možnosti
OK

Článek plný překvapivě krátkých spojení, silně demagogických. Ta poslední věta je přímo královsky demagogická.

Upozorňuji, že Klausův stoupenec rozhodně nejsem.

1 0
možnosti
RM

Václav Klaus je jediným politikem, jakého novodobá česká plitika měla. Nesouhlasím s ním v mnoha věcech (referenda, kontrola politiků, způsob zastupitelské demokracie atd.), ale je to jediny skutečný politik v polistpadové éře. Havla převýšil minimálně 100x, jelikož Havel byl plácal a lhář, a nikoliv politik.

2 0
možnosti
MV

pardon... není v nadpisu překlep?....mohlo by tam být i levičáci. Navíc text je sice jako z enciklopedie, ale reálná proveditelnost v naší zemi nulová (možná i v dalších). Jedná se pouze o tržní kapitalismus se stejnými prostředky a výsledkem. Skupina lidí najde díru na trhu hladovějící po určité myšlence, kterou já jako prodejce nejsem schopen dodat, ale její neproveditelnost snadno svedu na ostatní prodejce jiných myšlenek, kteří mi mou dobrou ideu překazili. Takže i ten levičák je ve skutečnosti tvrdý kapitalista vydělávající na trhu s myšlenkou sociální politiky, o které ví, že pokud by se náhodou povedla, tak celý jeho systém do pár let zbankrotuje a tudíž doufá, že jiný kapitalista tyto plány překazí. Překazí je kompromisem obou stran. Jak levé, tak pravé, takže ani jednomu se nic nepovedlo, ale to přece nevadí. Ba naopak

0 0
možnosti
JA

J77i31ř19í 81A40l85e96x48a

13. 10. 2014 12:05

Je to naopak -Vy jste sedli na levičácké populistické lepy.... :-P

1 0
možnosti
AT

" .... za komunistické totalty nebylo možno do věcí mluvit, za postkomunistické "léčby Klausem" mluvit možno bylo, ale výsledek byl stejný  .... "  

Nemyslím si, že výsledek je stejný, to může jen zaslepený nadávač na všechno, ale když na chvilku připustím, že ano, musím se zeptat: A není to způsobené tím, že je nutné mluvit nahlas, na správných místech a své požadavky opakovat a trvat na nich?

3 1
možnosti
BS

Uznávám, že v posledních letech se situace stran "mluvení" zlepšila.

0 0
možnosti
RM

"Pravici lze zjednodušeně označit za uskupení lidí bojujících o bohatství a moc, jako opak levice, která bojuje proti chudobě a bezmoci většiny ostatních." To to to to je síla!

Levice proklamacemi bojuje za chudobu, kterou praktickými politickými kroky vytváří a zdokonaluje. Levičák je jako pes honící se za vlastním ocasem.

12 0
možnosti
BS

Nejsem levičák, jen odmítám jakoukoli výraznější pravici i levici.

1 1
možnosti
LR

Podle plodů jejich poznáte je.

A to co jste vyplodil je jednoznačně levičácká agitace opírající se o smyšlenky, dojmy a neznalosti tématu - zde např. ekonomických zákonitostí a souvislostí, skutečných myšlenek a činů např. Klause apod.

3 1
možnosti
LR

Booože můj. Tolik zaslepené levičácké ideologie a absence relevantních znalostí - to se vskutku hned tak nevidí.

10 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik