Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A48d32a86m 90S61t12a17v22a

16. 5. 2014 18:34

Bobánku, už jsme si to pověděli: Liška se politicky kvalifikoval u toho nejhoršího marxistického demagoga a anarchistu, svými životu nebezpečnými násilnostmi pro demokracii mimořádně nebezpečného revolucionáře Daniela Cohn Bendita a ten jezdil do Česka Zelené školit. Ano, máte pravdu, Václav Havel ho vždycky přijal k rozhovorům. Však to Václava Havla diskvalifikuje jako politika a vrhá na něho palčivé světlo anarchismu! Právě tak jako na Karla Schwarzenberga! Nepropagujte tu  vnášení násilí  do české politiky prostřednictvím Zelených, vyškolených Danielem Cohn Benditem: Majdan je beztak jeho práce.

0 1
možnosti
VS

Liška je nejhorší z celé té bandy. Zelení jsou sociální inženýři nejhoršího kalibru. Nikdo soudný nemůže volit tuhle skvadru.

4 0
možnosti
MP

levičák=socialista.

1 1
možnosti
BS

Je vidět, že nevíte co říkáte: Liška žádný socialista není, nanejvýš levicový "střeďák".

0 3
možnosti
MP

Jestliže někdo souhlasí s dotacemi a regulacemi, tak je TYPICKÝ  levičák

2 1
možnosti
MP

Když promluví socialista Liška, je to katastrofa!

3 0
možnosti
ZJ

Omyl, Liška není socialista, on je "pouze zelený, lidově meloun.  A ta dužina uvnitř má barvu výraznou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik