Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

h.r.k.v.

19. 2. 2010 15:59
Děkuji za výborný článek.

R^

0 0
možnosti
P

Pavel_D

19. 2. 2010 13:56
Karma!!!!

Díky za článek. Ač nemám humanitního vzdělání, jsemť technikem, mluvíte mi z duše, ve všech Vašich článcích. Čeští intelektuálové jsou zalezlí (nikde jsem nenalezl klidu, jen v koutě s knihou), neboť jak za minulého režimu, tak i dnes jsou polovině národa jen k posměchu. Já si to za minulého režimu odskákal, protože jsem párkrát řekl, co jsem si ani neměl myslet. A dnes - v různých diskusních fórech jsem už schytal leccos - od zapšklého dědka až po Brouka Pytlíka, jen proto, že jsem citoval všeobecně známá fakta nebo zajímavé technické údaje. Stokrát nic umořilo osla, jsem ročník 43, tak uvidíme, jak dlouho to ještě vydržím. (viz http://www.turnovskovakci.cz)

Malinkou poznámku. Voloďka Železný je syn sovětské občanky a studoval v SSSR, nejspíš na agenta KGB. Jeho Hovory s ředitelem na Nově byla klasická ukázka propracované demagogie - 90% pravdy a 10% lží, kterou většina spolkla i s navijákem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik