Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

marvinka

9. 2. 2010 12:46
Z

Zajímaly by mě pozitivní účinky této metody. Jestli vůbec nějaké jsou, krom pružnějších šlach a vazů.. Je to vážně příšerné. Ještě, jak to dělají i u tří měsíčních kojenců, to je k neuvěření. Vůbec se nedivím, že ty děti řvou, já bych  řvala taky.

Kdyby té alternativní mamince, která se učí s dítětem létat, dítě spadlo, procitla by okamžitě.:-(8-o

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

9. 2. 2010 12:50
Re: Z

Na tom videu jsou podle mého - nemám žaludek na to shlédnout to podruhé - i menší miminka. Bylo mi z toho úplně nanic. U tohoto blogu nás spousta vyjádří rozhořčení, já bych uvítala nějaký tip, co dělat, aby se to zastavilo.

0 0
možnosti
L

Lafinta

9. 2. 2010 12:14
východ

jak jsem psala dříve:Ono jestli je to nějaká objevná metoda z Ruska, nebo odkudsi z východu, tak to se ani nedivím, že to takto vypadá. Ono v těchto zeměpisných šířkách nejsou lidi tak cimprlich a je jich prostě "mnógo". Takže je to vlastně asi taková selekce silnějších a slabších jedinců.  

Já jsem prožila mládí pod křídly našeho velkého bratra z východu, takže jsem dost ostražitá, když je cokoliv spojováno se zeměmi východní Evropy. Chápu, že mladší maminky už takovou podvědomou "brzdu" nemají.

0 0
možnosti
M

machinist

9. 2. 2010 12:24
Re: východ

aha, takze kdyby ta hloupost 'letani deti' prisla ze Svedska, Francie nebo nejlepe z USA tak to by bylo jine kafe, ze to byste sve dite klidne umlatila o strop, ze. Jste hloupa osoba s mimoradne velkym ideologickym znecistenim mysli (tedy jestli nejakou alespon v nepatrne mire oplyvate).:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik