Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vy jste se asi zbláznil... copak Klaus měl nějaké "bojůvky", tedy zdivočelé party, které zabíjely a zavírali všechny své odpůrce?

To, že lidé neměli zájem o nějké "třetí cesty" neznamená, že Klaus někomu něco "ukradl" Prostě přišel s vizí, pro kterou hlasovala většina národa - tak to totiž v demokracii chodí, víte?

2 2
možnosti
BS

Klaus měl "bojůvky", které vraždily pravdu, morálku atd.

1 3
možnosti

Kerenský se nemohl udržet, už proto, že proti němu byla Stavka. Podpora Britů absolutně nestačila. A proč Britové tak neměli rádi Mikulaše, tak to skutečně se musíte zeptat jich samotných. A proč Mikuláš absolutně nepřipravenou zemi hnal do války, tak je taky úplně nepochopitelné. Nestačí říci, že jenom proto, že měl závazky ke spojencům. Vůbec je neměl uzavírat, pokud na to neměl zdroje.

1 0
možnosti
FK

"... revoluci ukradl, podobně jako Klaus, ODS... a Zeman"  To je ale nesmysl!  A vy chcete říct, že v 89. tu byla revoluce? Nenechte se vysmát! Kdyby to byla revoluce, tak bych tu nebyl... Bylo to konečné vyhnytí té vší mravní a lidské zkaženosti a společenské devastace, která si říká komunismus. Je vidět, že jste neustále v zajetí barbarských násilnických a  dryáčnických  revolucionářů 68. roku, doživotních bojovníků proti demokracii,  typu Daniel Cohn-Bendit, a terorismu s desítkami obětí na lidských životech, ke kterému to v západní a  jižní  Evropě vedlo, kdy my tu usilovali o likvidaci důsledků toho barbarského  despotismu z podzimu 1917. Potom jste věrný  následovník  revolucionářských násilníků a barbarů, především Daniela Cohn-Bendita a jeho přítelíčků, teroristických vrahů!!  Bader, Meinhof a spol. Že se nestydíte!

2 0
možnosti
BS

"Bylo to konečné vyhnytí té vší mravní a lidské zkaženosti a společenské devastace, která si říká komunismus..." Bohužel, bohužel nebylo; dnes to tady - mimo jiné díky Klausovi, Zemanovi a spol. - máme zase, možná ještě v horší podobě.

0 1
možnosti
OK

Marxistický filosof, bolševik a revolucionář Uljanov, vypovězený z Ruska, již dlouho před rokem 1917 spolupracoval s podobnými individui (např. měli tajnou schůzku v Praze na počátku 20. století), dostal příležitost díky německé snaze "zabavit Rusko vlastními problémy" během 1. světové války. Povedlo se, Německu to však neprospělo.

Období 1946 - 1948 u nás bylo poněkud o něčem jiném, stejně tak současný polistopadový vývoj. Plytké srovnání.

3 2
možnosti
PN

P33e24t51r 92N19ě42m87e96c

7. 11. 2012 10:31

(post)komunisty pozval do vlady uuuuplne jiny president

4 0
možnosti
BS

...a pak toho, stejně jako toho, že dal na hayekovské ekonomisty, na rozdíl od Klause alespoň litoval

0 2
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik