Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tzv.Nezemanovci jsou neuvěřitelně neschopní populisté,kteří ve skutečnosti kašlou na lidi.Dělají ČSSD jen ostudu a díky jim časem tato strana zkrachuje.

0 0
možnosti
FK

"křivák Zeman" nebylo to tu už, blbánku?: Já z vašeho tábora zatím slyšel: estébácké a fašistické svinstvo, rudá a hnědá prasada, lhář a demagog... no bylo toho hnusu daleko víc. Jo, vidlák, buran, plebs... kdo si ty čuňárny má pamatovat, že. A teď ten váš křivák! Konečně, že jste si nastavil zrcadlo, vy advokáte těch nejbrutálnějších teroristů a vrahounů, co naše doba po válce vynesla!

0 3
možnosti
SB

Vůbec nechápu, jak je možné, že strana, která chce vyhrát volby a být nejsilnější v tomto státě, se podle pana autora musí bát někoho, kdo v té straně není. Přeci prezident republiky nemůže žádné starně nařizovat, koho má mít v čele. Kdyby ta strana byla silná, tak si do čela zvolí toho, koho chce ona, a nikoli toho, koho chce prezident republiky.

Jestliže vyhrají lidé, kterým fandí Zeman, tak to bude buď proto, že je to vůle členů (a tudíž to bude demokratické, ať se to panu Slámovi líbí, nebo nelíbí), nebo to bude proto, že ta strana je vnitřně slabá a nechá si diktovat od člověka, který už není ani řadovým členem (a potom jak chce vládnout zemi, když neumí vládnout ani sama sobě?).

2 1
možnosti
JL

Taky mám pocit, že rovnítko mezi oficiální ČSSD a čistá strana je poněkud uspěchané. A pí Benešová na mne nepůsobí jako gauner. Na Vás ano, pane autore?

1 0
možnosti
BS

Paní Benešová byla včera v Hydeparku a dělalo se mi z ní trochu zle.

2 2
možnosti
BS

Máte jistě pravdu, ale přece jen je mezi docela citelný rozdíl.

0 1
možnosti
PN

P69e23t79r 57N68ě25m73e44c

7. 2. 2013 11:08

"Rovnej" Sobotka - nasporil si na bydleni z nahrad a ani mu to neprijde divny a nemoralni

"Rovnej" Špidla - trafika v Bruselu (za co?) a nejbohatsi duchodce v CR

2 1
možnosti
JL

Špidla působí mezi současnými politiky jako bílá vrána, normální člověk. A trafika v Bruselu? Kdo by to nebral? Měl se odebrat do poustevny, když není lidovec?

1 1
možnosti
VR

V73á78c65l71a47v 21R19o98d

7. 2. 2013 11:08

"v tendenci užívat demagogie" jsou si vážený pane všichni rovni. To už tak nějak k ČSSD patří:-/

1 1
možnosti
Foto

Cituji: " komu projevil přízeň křivák Zeman, nadaný obvzláštním "čichem" vybírat si do svého okolí gaunery". Divím se, že si nevybere vás, když tak útlocitně hovoříte o budoucí hlavě státu.Rv;-D

1 4
možnosti
SB

Už to, že pan Sláma se označuje za mluvčí nějaké Charaty 2012, je směšné. Chce si hrát na chartistu, jako byli ti z roku 1977. I když se na ně dnes dívám kritičtěji než tehdy, kdy jsem je bezmezně obdivoval, tak je nezpochybnitelné, že Charta 77 byla reakce na to, že jiným způsobem nebylo možné se státní mocí diskutovat. Dnes, kdy je možné dokonce i o zvolené hlavě státu napsat, že je křivák, kdy existuje nezpochybnitelná svoboda tisku, kdy kdokoli může vládu chválit a kdokoli jiný jí nadávat, je sdružování do nějaké Charaty 2012 teatrální snahou o vlastní sebezviditlenění. Pan Sláma si myslí, že je hrdina. Ve skutečnosti rozdílmezi Chartou 77 a Chartou 2012 je asi jako mezi rozdíl mezi skutečnou válkou a mezi klukovským hraním si na vojáky.

4 0
možnosti