Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"Text smlouvy je dodnes jako zákon č. 217/1921 Sb. součástí právního řádu České republiky." Blobánku, hádejte, které!  A její nedodržování ze strany Německa vedlo k II. světové válce!8-o

0 3
možnosti
Foto

Kdo z vás si vzpomíná, jak jel s Dlouhým s velkou slávou rozbít RVHP, což také učinili, aniž bychom měli zajištěné trhy, které obsadili jiní a plno firem přišlo o zakázky?

1 1
možnosti
MD

Hlavne, ze mame nekoho, na koho se da ukazat prstem. To vsechno on.

Nemam to rad,ale musim     Jak typicke pro nas narod.

0 2
možnosti
Foto

Mýlíte se. ON neudělal všechno,ale byl strůjcem a hybnou silou. Realizace byla na těch, kteří mu zobali z ruky... a někteří tak činí dosud.

2 1
možnosti
Foto

S tímto článkem bych i souhlasil. Klaus si nevidí do pusy a to jsem ho v mnohém omlouval, případně souhlasil.

3 3
možnosti
AK

Smekam paneR^ A s tim Klausem to mam jako Vase kamaradka;-)

6 3
možnosti
Foto

Stále ještě je dost těch, kteří to štěstí neměli.

4 2
možnosti
Foto

Klaus bude ještě nějakou dobu škodit. Doufám však, že bude růst počet lidí, kterým spadnou z očí šupiny a uvidí ho v pravém světle.

8 3
možnosti
Foto

Já  jej vidím stále v pravém světle a nevím, čím by škodil. Snad tím, že se nebojí říkat názory, které jsou v menšině a později se ukáže, že měl pravdu. Jsem rád, že nehodlá přestat i když už nebude prezidentem.

2 7
možnosti
AF

A95l35e80n52a 62F95i46r21s56t

19. 1. 2013 21:50

Václav Klaus, rok 2003:

Klaus ve včerejším prohlášení u příležitosti výročí obsazení Československa nacisty 15. března 1939 uvedl: "Tyto události plné násilí a lidských tragédií poznamenaly celé generace a pocity křivd v myslích řady lidí přežívají dodnes. V České republice i v Německu bychom měli umět říci: Toto se stalo, dnes už minulost nezměníme, z dnešního hlediska šlo o činy nepřijatelné."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/klaus-oznacil-odsun-nemcu-za-neprijatelny-fi9-/domaci.aspx?c=A030314_225057_domaci_jak

-------------------------------------------------

Chtěl nám snad V. Klaus v roce 2003 říci, že ty z dnešního hlediska nepřijatelné činy a jejich amnestie a legalizace Benešovou vládou by měli být řešeny v Haagu?

12 4
možnosti
Foto

Snad poprvé s Vaším článkem souhlasím, pane Slámo.

7 3
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik