Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Co s tím má společného Klaus?

0 0
možnosti
JK

Těšil jsem se oprávněnou kritiku chybných kroků pana Zemana, 

místo toho jsem si přečetl spousta nesmyslů a kritiky toho mála , co Zeman v poslední době udělal správně. .. :-/

Že se dle autora článku při prý "dráždění muslimů" od p.Zemana dá mluvit o velezradě.... 

to se člověk blahosklonně usmívá nad podivnými duševními pochody našeho p.Slámy. :-P

Je to totiž úplně naopak.. právě že Zemanovo odmítnutí teorie i praktik islámu 

je na místě a v zájmu naší vyspělé (post)křesťanské civilizace tj. i České republiky.

Ačkoliv Zemana nemusím, tak jsem byl šťasten, že se v tomto chová racionálně. 

Rovněž Zemanův postoj vůči Izraelcům je naprosto korektní!!

Naproti tomu tvrzení autora článku, že Židé jsou na vlastním izraelském území okupanty 

(prý jako svého času Němci za protektorátu) je absolutní nesmysl... hodný léčení na psychiatrii, jak už se přihodilo některým "psychologům"!.. Už jen to, že se židé usazovali po 2.sv.válce na území, na kterém žádný stát v té době neexistoval (a nějaký národ Palestinců v té době rovněž neexistoval) je trochu něco jiného, než když Němci obsazovali celým světem uznávané  Československo!!.. Takže (jako už mockrát u tohoto autora) dávám opět antikarmu! ... Rv

4 1
možnosti
Foto

S autorem můžete nesouhlasit, vaše právo. Ale než ho budete nazývat hodným léčení na psychiatrii za označené tvrzení, přečtěte si něco z historie, alespoň Wiki.

Sám sebe nevědomky na toto léčení totiž posíláte. Svými nesmyslnými (tomu snad rozumíte) tvrzeními.

1 1
možnosti
MP

Konečně korektní politik, který řekl pravdu na plnou hubu. Kdo z nás nikdy tyto výrazy nepoužil. Nebudme pokrytci! I prezident je člověk jako my.

0 6
možnosti
Foto

S tím velmi nesouhlasím, prezident je vrcholný reprezentant státu a existují určité normy, které nevadí porušit v hovorové mluvě či v hospodě, ale státník si je NESMÍ dovolit. Snižuji tím autoritu svého úřadu i státu, který představuje.

8 0
možnosti
MP

Konečně nekorektní politik, který řekne pravdu na plnou hubu! Kdo z nás nikdy nepoužije tyto výrazy. Nebudme pokrytci! Pprezident je člověk jako my.

0 7
možnosti
VR

Mluvte, prosím, jen za sebe! Jako vy možná je!

3 0
možnosti
Foto

Setkal jste se silným nepochopením, ale já vám dávám karmu. Vaše slova podepisuji a snad bych jen doplnil, že Zeman je v podstatě stále stejný. Jen některé jeho vlastnosti postupem doby více vystupují na povrch. Hulvát byl vždy, ale přechází na úroveň sprosťáctví. Vždy protěžoval své okolí, teď se to ani nesnaží schovávat. I dřív šlapal v porcelánu, teď  z toho udělal sloní tlapu. 

Podle dosavadních informací z veřejných zdrojů se domnívám, že trpí neuropatí v progresivním stádiu a se znalostí jeho konání do současnosti se domnívám, že se jedná o ethanolovou etiologii, spojenou s tzv. alkoholickou nohou.

Jsou další osobní a charakterové vlastnosti M. Zemana, které se postupem času více a více projevují. Po jeho zvolení jsem prorokoval, že se ještě do konce roku dočkáme od něj hodně "zajímavostí". Jsem si téměř jistý, že ještě nevystřílel všechen prach a ještě letos přijde s dalším "šrapnelem".

Chápu, na rozdíl od kritiků, i váš text týkající se vztahu k islámu a jeho vyznavačům. Samozřejmě se nejedná o nějaké ustupování jim, ale o zbytečnost některého dráždění. Je určitě správné vyžadovat od muslimů stejné chování jako od ostatních na svém území, na druhé straně (a tak vnímám váš text) je zbytečné provokovat např. karikaturami Mohameda, neřkuli pálením jeho vyobrazení či koránu. Extrémy volím úmyslně, aby vynikl úmysl v mém textu. 

Ode mne máte R^.

5 7
možnosti
SB

A Vy ode mne máte záporný bod, pane Chaberlain-Macháčku.

2 1
možnosti
MD

Rikate psycholog? Budiz. A s ci psychologii se snazite prave pracovat?

0 0
možnosti
Foto

P77e86t39r 42H29a66n20n64i49g

3. 11. 2014 11:39

To je přesně ono, co nás žene do záhuby. O Zemana ani o Izrael teď nejde, ale jde o větu pisatele: "protože Zeman svými výroky dráždí muslimy, ohrožuje tím i nás"  copak a celou Evropu nás nedráždí výroky a nejenom výroky IS. Najednou se setřely hranice kde je kdo doma a kdo je host, který by se měl podle tradice chování hostů chovat.

10 1
možnosti
BS

Že muslimští extremisté dráždí je jedna věc, Zeman je druhá "věc". Netvrdím, že IS je třeba ustupovat.

1 0
možnosti
SB

Tak Vy už chcete lidem předepisovat, co mohou a co nemohou říkat i islámu? O tom islámu, který tvrdí, že pro nás nemá žádný respekt?

Čím více budeme těm klukům muslimskejm ustupovat, tím více po nás budouu žádat. Dnes jim chcete ustoupit tím, že prezidentovi předepíšete mlčení v téhle věci, a zítra bude následovat další jejich požadavek.

To, co požadujete, je přesně to, co Evropa aplikovala směrem k Hitlerovi ve 30. letech minulého století. Ustupovat mu, aby se nenaštval a nevyvolal náhodou válku. A to, že když ji vyvolal, byl silnější o ty předválečné ústupky evropských států, určitě víte. Ale paralelu s tím, že nyní bychom měli mlčet směrem k muslimům, nevidíte, Vy klinický psychologu.

K čertu s takovými sluníčkáři, jako jste Vy!

9 0
možnosti
BS

Nic nepředepisuji, uvádím jen fakta.

0 4
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik