Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HZ

DADAnce

25. 6. 2012 17:17
Ono je Řecko katolické?

To jsem asi prošvihla nějakou misii.... :-/

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 6. 2012 13:13
jsou tu samozřejmě i jiné důvody

Už někdy před 60 lety se rozpadl původní model kapitalismu Pak už nabíhal současný model postkapitalismu s novými podmínkami i novými problémy. Sice dokázal převést přebytečné  zdroje z průmyslu a zemědělství, což vypadalo kladně. Ale působil i silně devalvačně-i ty "náhle potřebné služby" se započítaly do "běžného spotřebního košíku", nemluvě o tom, že v případě služeb neexistuje  ono keynesiánské zhodnocení potřeb jako v případě materiální produkce. Právě distribuci služeb lze nekonečné rozšiřovat, od  mediální prostituce přes informování všeho druhu  -až po již zmíněné  finanční "služby".

Druhá je otázka sociálního státu-a středové politiky -ta už je  v případě moderní západního státu nutností,ale musí fungovat dlouhodobě a neměnně-žádné experimenty doleva či doprava už si nemůže dovolit.

Ale to hlavní , co Kalouska žene do pekel-je princip demokracie-ten nemůže fungovat jen jednou za 4roky ve stylu něco lidem nalžeme a pak si budeme ve vládě dělat -a krást jak chceme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik