Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

28. 6. 2011 11:22
Souhlasím.

Oni se těch demonstrací už začínají bát. To, co naši představitelé blábolí hodně připomíná slovník představitelů v r. 1989. V neděli večer jsem pustila Politické harašení se Z. Bubílkovou. Jako host tam byl senátor za ODS - starý pán, jméno si nepamatuji. Jeho slova - to byla přesně  slova M. Jakeše, doslova totéž v modrém: "ke stávkám není žádný důvod, tak špatně se přece u nás nikdo nemá, aby bylo potřeba stávkovat. Jen se podívejte, jaké máte televizory, jak jsou plná parkoviště aut..... A vzhledem k tomu, že státní dluh každou minutu narůstá tak je každému člověku je přece jasné, že nemůže volit ČSSD, protože ta by se spojila s komunisty a společně by nás dovedli do Řecka." Na dotaz Bubílkovém jak je možné, že dluh stále narůstá, přestože jsme si zvolili protikorupční vládu, která slibovala jejímu zabránění, blábolil, že se tady pořád vymýšlí nějaká korupce, že dluh narůstá proto, že  reformy už měly být dávno provedeny, no děs běs.

0 0
možnosti
MV

marka40

28. 6. 2011 11:26
Re: Souhlasím.

Před 22 lety nás soudruzi strašili prohnilým kapitalismem, dnes nás ti samí, převlečení do modrého, straší komunismem. Zatím žijeme v jakémsi kapitalisticko-socialistickém, či socialisticko-kalitalistickém zřízení. Modří soudruzi nemohou pochopit, že komunismus opravdu nechce, ale že bychom rádi úplně normální právní stát, s normálně fungujícím kapitalismem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik