Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ormir

5. 6. 2010 11:20
V pořadu zaznělo, že na západě už jsou dál

Ano, s tím lze souhlasit. Už je tam taková represe kritiků imigrace a menšin, že se nikdo neodváží ani ceknout a raději platí a platí.Je jen otázkou času, kdy to dorazí i k nám. Už teď by EU ráda aby byla jakákoliv kritika menšin a náboženství zejména Islámu trestná. Vlastně se to týká jen kritiky Islámu, musulmani totiž můžou veřejně vyřvávat na ulicích "smrt Izraeli, smrt nevěřícím, zničíme demokracii" aniž by přihlížející policie nějak zakročila. Viz videa na Youtube.

0 0
možnosti

Ormir

5. 6. 2010 11:12
Kocáb jak Kocáb

ale ani Liana Janáčkova nedostala prostor říct víc než jednu-dvě věty. Jílkové mám za zlé, že nedokázala umravnít vřískajícího Holomka neustálé vyzývajícího k vytvoření obranného valu cikánu, ovšem s otvorem kudy budou proudit peníze daňových poplatníků a EU. No a to co na závěr říkala paní senátorka o těch "babičkách" osvojujících si vlastní vnuky za 7 tisíc měsíčně, no to je síla. Jsem zvědav co s tím udělají.

0 0
možnosti
D

danastol

4. 6. 2010 19:05
kecy

vážený pane,nechápu, jak můžete tvrdit to co tvrdíte, celý pořad jsem sledovala.To co předvádí pan Kocáb, který byl ve vládě,teď je údajně zmocněnec.Co dělal celou dobu, jenom mával doklady a dokumenty v ruce a když něco řekl, tak se jen ohražoval, ano mám to tady, cele to mám dopracováno a oni mě k tomu nepustili.Doufám, že se již více takovýchto vyžírku k moci nedostane.Rv

0 0
možnosti
KV

_-1-_

4. 6. 2010 11:15
Pořad jsem viděl a konstatuji, že nejste objektivní ...

PS: Mohl byste mi vysvětlit Vaší myšlenku, cituji: ..."To, co se dělo ve včerejším pořadu Máte slovo, překonalo všechny myslitelné meze. I "cikáni" dostali větši prostor než Kocáb".................. Proč by cikáni nemohli dostat v pořadu o cikánech největší prostor? Z jakých důvodů přisuzujete největší prostor k prosazení svých myšlenek panu Kocábovi, a ne např. přítomné paní senátorce?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

4. 6. 2010 11:01
No,

z ČT by toho měli vyhodit asi více!

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

4. 6. 2010 9:59
Bohumile,

nebylo to tak hrozné, jak píšeš! Naopak  se mi zdá, že Jílková za posledních pár let vnitřně velmi vyzrála. To, že ten pořad je koncipován jako hospodské blábolení je druhá věc, ale aspoň je to někdy sranda..

0 0
možnosti
BS

boblanek

4. 6. 2010 10:18
Re: Bohumile,

Nebylo to tak hrozné - podle českých měřítek. Ale ta jsou mnohdy hrozná.

0 0
možnosti

krtecek.velky

4. 6. 2010 9:38
Kocába

je potřeba nepouštět ke slovu. Jeho blábolení a myšlení je otřesné.

0 0
možnosti
BS

boblanek

4. 6. 2010 9:58
Re: Kocába

Ale máme snad demokracii.

0 0
možnosti
KS

Equus

4. 6. 2010 9:36
Máte pravdu

Já už na pořady moderované paní Jílkovou ani nekoukám. Host nemůže říct nic kloudného, otázky bývají populistické a tendenční.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik