Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

rodd

17. 4. 2011 11:48
Spíše je to historický

odkaz. Anglie jako bývalá koloniální říše, byla vždy víceméně upřena na své državy a Evropa její střed pro ní neměl prakticky žádný význam. Obdobně Francie .. .

Dnes je to hodně patrné, kdy Anglie a Francie spíše směřují do středomoří a za oceán ke svým koloniálním "državám", zatím co Německo a vlastně střed Evropy se věnují svému prostoru a náš přínos že jej rozšiřujeme o "východ" Evropy.

Je to určitá dvojkolejnost... .

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

17. 4. 2011 11:03
A co s těmi,

co nemají rádi ani VK ani VH a stejně jsou euroskeptici? Co když nám nevadí myšlenka sjednocené Evropy, ale její přivlastnění  neomarxistickými lumpy, kteří zneužívají evropské dějiny posledního století k založení orwellovské Eurasie! Jakou nálepku máte pro nás? Nejsou kotlinkově zaprdění spíše ti, co všechno spolknou zakomplexovaným "bonapartkům", rozbředlým "fyzičkám" a profesionálním neobolševickým Žužuům a a agentkám KGB Aštonovnám a všechno jim za prebendy v EP odhlasují?  :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik