Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hloupá fabulace, protože Klaus řekl jasně, že i když bude u Zemanových rozhodnutí často šílet, přesto podporuje jeho. Totéž já, jako obr pravičák a obr odpůrce EU.

EU je naše největší ohrožení a z toho titulu je pro nás pravičáky K.S. nevolitelný.

Se Zemanem si užijeme šílenosti, ale přece jen jako ekonom neskočí Bruseli na každý špek ! Nevznáší se v utopiích. Zato KS ano a je obrovský kosmopolita, podpůrce globalizačních tendencí ! Pro něj suverenita naší země není nic, není český vlastenec, patriot !

0 0
možnosti
Foto

R79o72m67a17n 29K90o71z16e24l

21. 1. 2013 18:58

Vždy si pomáhali - v roce 1996 umožnil Zeman vládnout Klausovi, o dva roky později se to stalo opačně, v roce 2008 Zeman naléhal na ČSSD, ať volí Klause, tak co by mu zas Klaus nepomohl. Oba sice tvrdí, jak jsou pravičáci/levičáci, ale konkrétní činy tomu často neodpovídaly. A oba shodně vytýkali svým následovníkům, že vytvořili koalice s menšími partnery, kvůli kterým nemůžou pořádně plnit program.

0 1
možnosti
Foto

Zahlédl jsem "velejemnou" narážku, že Klaus i Zeman dlouhodobě kopou za stejnou partu. Není na tom něco?

1 1
možnosti
JS

Tyto dva politiky spojuje podle mě jediné a to, že alespoň nějakým způsobem se brámili stavět zájmy církve a Německa nad zájmy naší země.

1 4
možnosti
Foto

U obou je to především to, že si druhého váží, protože umí držet slovo. Věc, v těchto zeměpisných šířkách celkem nevídaná.

2 4
možnosti
BS

V první řadě jim jde o moc a slávu, vše ostatní je vedlejší.

5 1
možnosti
Foto

Klaus a Zeman připomíná Putina a Medveděva. V Česku se mu sice nedokáže revanšovat tak velkoryse jako v Rusku, ale přesto lze čekat, že část vlivu si Klaus takto posichroval.

2 1
možnosti
Foto

Což by bylo jedině dobře (posichrování vlivu).

1 4
možnosti