Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Don don

22. 1. 2011 23:57
no

Jen proto je mohlo porazit nejen v Čechách, ale později v podobně protestanství v celé severovýchodní Evropě. A je téměř neuvěřitelné, že toto v podstatě ozdravné hnutí Evropu dělí dodnes na tu lepší a vyspělejší a horší a zaostalejší........ ;-D

0 0
možnosti
PK

repanak

22. 1. 2011 22:55
Myslím si, že na odpověď dnešní socdem

čekáte marně. I když moderní pojetí "new labour" nepovažuji za špatné, naše socdem je úplně mimo. K životu jí stačí opíjet se namol současnými preferencemi nebo Jandák přivede psa na imunitní výbor. Nejsem si ale jist, zda VV je především dobře vymyšlený tah pravice, který okouzluje i Vás jako zkušeného člověka. Kdybych velel socdem snažil bych se být k VV takticky vlídnější, ne do nich promitivně bušit. Možná že ani socdem ale nechce být do budoucna vládní stranou, dnešní stav jí stačí a pro pár desítek či set lidí v ní a kolem ní to vyhovuje a žádného koaličního partnera na vládní úrovni nechce. Také je ideově prázdná, ale to platí pro celou současnou Evropu.

0 0
možnosti
ZK

SID09

23. 1. 2011 8:58
Re: Myslím si, že na odpověď dnešní socdem

Zdá se mi, že nejen socialisti, ale ani modří ptáci stále nepochopili situaci. !!;-)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

22. 1. 2011 22:54
Jen drobnost

Podle vás je cca 50 % starších vdaných žen a ženatých mužů diskvalifikováno pro vysokou politiku?  Mravnost nade vše!

Jinak ovšem s článkem souhlasím.

0 0
možnosti
JK

holkazhane

22. 1. 2011 21:30
Dneska

už druhý skvělý článek, který jsem mohla s potěšením přečíst. Jeden od mladého studenta a druhý od vás. Doufám, že vaše vize se naplní a situace se (možná velmi pomalu) začne měnit.

0 0
možnosti
S

simsII

22. 1. 2011 20:00
VV v nynější době

jako jediné vykazují snahu bojovat s korupcí a za to jim díky. Vždycky se vše nepovede, ale oceňuji snahu o rozkrytí různých kauz. Proto není ničím zvláštním, že se naše profláklé politické strany diskredivtovat lídry VV. Panu Bártovi držím palce, je to odvážný malý muž a nejen ve mně evokuje Napoleona (což je asi jeho stylizace).  

:-)

0 0
možnosti
JK

holkazhane

22. 1. 2011 21:33
Re: VV v nynější době

souhlasím s vámi. Jen doufám, že u pokusů o diskreditaci Bárty dosud beztrestní kmotři skončí. Čím víc jim bude šlapat na paty, tím větší bude třeba ostraha jeho života. A nemyslím si, že bych až tak přeháněla. Ti lidi jsou pro ochranu svých zájmů schopní všeho.

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 1. 2011 18:52
Kdo ví ?

Havlovi, Luxovi, Rumlovi, Špidlovi a Liškovi, jsem palce nikdy nedržel. Nesleduji ani konference VV. Nicméně tažení proti Bártovi, který de facto - nic špatnýho neudělal - je jen mediální bublina na odvrácení pozornosti od mnohem důležitějších kauz, ve kterých jede ODS a ČSSD. !!

0 0
možnosti
MI

modrý králík

22. 1. 2011 19:01
Re: Kdo ví ?

kterých kauz? Vyjmenujte, prosím, aspoň první tři.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik