Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autore, jste typický P&L s dvojím metrem a fabulační mentalitou.

0 0
možnosti
JL

Amnestie takového rozsahu, jakou vyhlásil český

prezident, se za posledních 20 let nekonala nikde v EU. Můžeme

nastolit tři hlavní důvody, proč takovou plošnou milost vyhlásil: 1.Prezident

se zbláznil, 2.Prezident

se zmýlil, 3.Prezident

sleduje jiné cíle. Osobně se domnívám, že první dva body (úplně) neplatí. Víme, že Klaus umí překvapit! Klaus se nebojí jít proti všem! Klaus je pragmatik a postupuje systematicky! Vždy sledoval vlastní cíle a záměry, které se mohou odhalit až po velmi dlouhé době.

0 1
možnosti
JK

Důvod Klausovy JEDINÉ amnestie? Kdy šlo ven asi 6,5tisíc lidí? 

A co Havlovy 3 ? Hlavně ta první, kdy šlo ven 23 600 lidía Čechů z toho bylo asi 16 tis. a mezi nimi byli i vrazi, protože jim amnestií snížil trest a někteří tudíž šli ven ? A někteří pak spáchali velmi brzy spáchali vraždy.  Klaus vrahyneamnestoval, nesnižoval jim tresty.  

Havlova amnestie byla vyhlášena při jeho nástupu a přitom 8.12.89 byla vyhlášena rozsáhlá amnestie Husákova, pro všechny politické !

Jo..jo... Dvojí metr... !  To je český národní sport!!!

0 0
možnosti
AF

současná justice má sice hodně problémů (hlavně časových) a je jistě nutná nutná náprava.

Ale vaše srovnání současné justice s justicí komunistickou je naprosto chybné a zavádějící a bohužel tak snižuje důvěryhodnost vašeho jinak naprosto sympatického článku. Vidíte-li tu zdejší justici na stejné, ba co ještě i horší úrovni než justici komunistickou, nejsou schopen objektivně posoudit svět kolem sebe.

1 0
možnosti
JH

J12a57n 97H31l82e42d95í70k

3. 1. 2013 9:41

rozdělit na ovladatelnějších 14 kousíčků celé Česko bylo vymyšleno zkušenými komunisty, kteří naoko vstoupili do ČSSD, provedl zasloužilý svazák Grulich, min vnitra, se Streckovou, starou známou. Škoda, že se Véna Klaus neřídil podle Ivánka Gašparovičů, který bez zaváhání podepsal amnestii, jejíž autorem je nějaký s. Fico.

2 0
možnosti
MR

a pro media žně. Je neuvěřitelné jakého servisu se jim dostává, soudci plně k dispozici, úřady práce plně k dispozici,terénní pracovníci k dispozici, finanční startovné k dispozici ...  .  Oběti jejich trestných činů zažívají opět další ponížení, policejní a soudní práce přišla vniveč, starostové na severu se opět třesou... . Záměrně nepíši o 90 letech to je kapitola ... . Media zvláště ČT, by měla bát více průbojnější a nechtít jen laciné odpovědi, slovně hnát politiky k odpovědnosti a jasně jim ukazovat zrcadlo co zde páchají, neboť nejsou nesmrtelní ... .

1 1
možnosti
BS

Média - kdyby nebyla provládní a proklausovská...

1 3
možnosti
PB

P16e76t70r 90B43e76r54g33l

3. 1. 2013 9:08

Neraduji se z toho, ale vnímám to podobně..R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik