Diskuse

Einstein:

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...račte prominou při vašem vzdělání....ale...projevuje se to často...???....a berete na to něco...???

2 0
možnosti
RM

Když mi bylo 7, zneužil mě ;-( Bohumil Sláma - je to deviant!

0 0
možnosti
AV

Pan Sláma je sexuální deviant.

2 0
možnosti
MA

Když je tím Klaus největším polistopadovým zlodějem, musí mít pěkné majetky, že? 

Úplnej Rothschild ten Klaus.... úplnej Klausofert ty jeho majetky.

Máte to zapotřebí pane Slámo? Rv

2 1
možnosti
Foto

Lze při ukliknutí změnit hodnocení?

0 0
možnosti
SB

Pane Slámo, chcete být středem pozornosti a možná chcete i koryto. Tím korytem si nejsem jistý, tím středem pozornosti ano. A nemáte na to, abyste se prosadil jinak, tak to zkoušíte tohle teatrální hysterií. Nic více, nic méně.

2 0
možnosti
SB

Přečetl jsem si, že autor se zabývá jakousi Chartou 2012.

To je mi šaškárna! Když byla založena Charta 77, tak tam byli mnozí bývalí komouši a my jsme si o tom dělali nerealistické iluze. Ale měli pravdu, když  napsali do svého prohlášení, že jiný způsob veřejné diskuse nebyl v tehdejším Českolosvensku možný. Dnes zakládat jakousi novodobou chartu, když existuje opozice, když kdokoli může, říci cokoli, když se lidé mohou sdružovat do spolků jakéhokoli zaměření s výjimkou vysloveně zločinného, to je jenom šaškárna. Chtějí mít hlavičku bojovníků, ale ono z hlediska svobody slova není za co bojovat. A kdyby tady nesvoboda skutečně byla, tak nejméně polovina z nich bude mlčet jako ryby. Jako bych mlčel já, prootže též nejsem nijak statečný, avšak alespoň si na nic nehraji.

To znamená, že pana autora klidně můžeme považovat za teatrálního exhibicionistu.

1 0
možnosti
BS

K Chartě 2012 jistě nebylo zapotřebí odvahy, ale to snad není podstatné: byla výrazem podobného zoufalství: za naší "demokracie" bylo sice možno mluvit (a třeba i řvát) ale bylo to stejně na nic: Klausové, Jaklové a spol. to stejně umlátili.

0 4
možnosti
Foto

,,Nebát se nekrást?"

NEBÁT SE, NELHAT A NEKRÁST! TGM

1 0
možnosti
SB

K tomu, že EU byla Klausovým terčem:

Neomezte se pouze na obecné hodnocení, že Klaus neměl EU rád. Jděte do konkrétna, pane SLáno. Vytáhněte Klausovy výroky o EU a ukažte, které byly vylhané nebo nesprávně odhadnuté. Například výroky o nesmyslnosti biopaliv apod.. Ukažtě nám to, rozeberte to a potom to budeme muset uznat.

8 0
možnosti
BS

To by bylo na dlouhé lokte, takže zde jen v kostce: Klaus a spol. vycházeli z chyb, kterých se EU dopouštěla a dopouští, jako ovšem bezprecedentně nové, "telecí" uskupení, tvořené navíc politiky, a ti jsou všude podobní. Namísto konkrétního Klause mohu poukázat na argumenty ostatních euroskeptiků, naposledy nyní  prezentovaných Zahradilem - ale snad u nás společnost již procitá a proto euroskeptici neuspěli.

0 5
možnosti
AS

A21d98a91m 59S88t72a90v57a

28. 5. 2014 11:46

"Nejotřesnějšími zloději naší polistopadové doby byli Klaus... ": Autore, čtu tu mimořádně závažné obvinění, které tu vyjadřujete. Podal jste proto již trestní oznámení v tomto případě? Pak jste spolupachatelem! Jste si toho vědom? 

Ale k věci. Tuto pomlouvačnou kampaň rozpoutal Václav Havel proti Václavu Klausovi, když ten ho čistě politicky porazil. To Václav Havel neunesl a proto rozjel tuto protiklausovskou kampaň, které se ještě dneska jen hlupáci, kteří politicky taky neuspěli, ve vašem případě marxisticky anarchističtí Zelení,  drží zuby nehty.

8 0
možnosti
JT

Mate pravdu. Ale i kdyby vsechny ty pomluvy byly pravda, tak si Klaus s Meciarem zaslouzi zlate sochy za to, ze jsme se nerozesli se slovaky po jugoslavskem zpusobu. Kdyz to melo Ceskoslovensko nahnute, tak Kalus jednal, Havel zalezl na Hradecek.

5 0
možnosti
JT

Kdyz uz je podle vas Klaus ten nejvetsi zlodej, muzete take napsat, co ukradl ?

5 0
možnosti
BS

Možná nic, byl "jen" šedou eminencí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik