Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I48r70e47n66a 52H35r80u79b46á

27. 11. 2012 14:38

Při vší úctě, Lucie Bílá ani jiný umělec těžko komu pomohou na nohy.

0 0
možnosti
AN

je to blbý,ale kterýho jandu máte namysli?

0 0
možnosti
Foto

Můžete prosím osvětlit, jakou neslýchanou odvahu Kocáb za "komunizmu" projevil? Já tedy byl v "Lidojemu" dvakrát na Odysseovi, ke kterému napsal hudbu. To mu toho Odyssea hráli a posílali tantiémy, aby disent nehladověl?

1 0
možnosti
DN

Vy si fakt myslíte , že rusáky vypakoval Kocáb ???;-( NE změnila se politická situace proto odešli , Kocáb se jen přiživil ostatně jako na privatizaci (což mu nevyčítám) a jako ministr pro menšiny (což mu nemůže zapomenout větší část národa)

7 3
možnosti
BS

Kocáb se zasloužil o to, že Rusové od nás odešli z Východního bloku nejdřív. Jeho "inkluzívní" to je jedině dlouhodobě prespektivní přístup k Romům (jak to řešit jinak?), je na předlouhou polemiku. Že ho nepochopil zmanipulovaný lid, není argumentem.

3 5
možnosti
Foto

Pokud věříte tomu, že Kocáb ,,vypakoval" Rusáky, které mimochodem 40 let odnikud nevypakoval cdlý Západní svět, tak asi nemá moc cenu s Vámi polemizovat... Ale přeci jen - zkuste si zjistit něco o tom, co to byl v druhé polovině osmdesátých let projekt ,,Hvězdých válek", a jakou roli v něm měl Reagan...

5 5
možnosti
JP

Také já věřím, že Kocáb vypakoval Rusáky, ale taky v Ježíška a Mikuláše a taky v to, že mám podle Ústavy ČR právo na spravedlivý soudní proces ;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JS

Karmu Vám nedávám Rv Šíříte totiž mylné informace. Pokud osobně někoho neznáte, tak raději nepište nic. Nejvíc se mýlíte v tom jak píšete, že ani Ježíš nebyl svatý. Vy jste ho znal? Žil jste v roce 0 - 50 vedle něho? Nebo jste se alespoň seznámil s celým jeho životopisem? A jak hodně znáte ti další, o kterých píšete. Zapomněl jste dodat k tomu všemu, že to je napsané podle Vašeho názoru a bujné fantazie!

2 2
možnosti
BS

Každý soudný člověk pochopí, že Ježíš byl "obyčejným" člověkem, tedy hříšným a chybujícím. Dodatečně, účelově ho zbožštili, stejně jako z jeho matky udělali pannu.

2 4
možnosti
BP

Rusy vypakoval Reagan,Kocáb se potom leda tak napakoval ...

5 0
možnosti

plest si Landu a Jandu muze jen skutecny odbornik8-o

4 1
možnosti
Foto

M73i27l40a96n 67K92a79s91l

27. 11. 2012 11:11

Tak Janda nebo Landa? Ujasněte si to.

2 1
možnosti
BP