Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

hasmen

23. 2. 2010 15:52
Nojo,nápad dobrej ale...

Trochu pozdě a jak byste to vlastně chtěl udělat?Už máte sepsanou žalobu na zákaz KSČM?Nemáte,co?

0 0
možnosti
SK

smycka

23. 2. 2010 15:44
OF se domluvilo s komunisty!!!

Pane Sláma,jen neschopní se ohání zrušením KSČ.Ale ne název strany ,ale Váš soused,kamarád,nebo dokonce někdo z rodiny se dal do politiky a začal toho zneužívat.Kdo komunistům nekecal do politiky,žil si klidným a spokojeným životem.Kdo měl trochu známé,měl vše,banány,maso,oblečení,bony.Politici se dnes neštítí rozkrást veřejně celou republiku a jakmile se nějaký novinář zmíní o nějaké  kauze,politici mají ihned výpadek paměti.Toto se Vám jako občanovy líbí?A ještě k tomu jídlu a kolem bydlení.Dnes máme v obchodech vše,na co si občan vzpomene.Zajděte mezi dělnickou profesi,zeptejte se jich,kolik dostávají peněz z platu na černo,jak se k nim většina majitelů firem chová,co si mohou koupit a kam můžou jet na dovolenou.Takže ne název režimu,ale lidé jsou vinou na devastaci naší republiky a pan Zeman  pojmenoval chování našich politiků a jejich tunely.Strana která podá na svého člena trestní oznámení za tunel Blanka,Opencards,cyklistická stezka v Praze aj.tak ta strana má u voličů vyhráno

0 0
možnosti
NM

nesmrtelná medvědice

22. 2. 2010 23:42
inernetové průzkumy jsou opravdu věrohodné

to tam může naklikat kdokoliv cokoliv. A navíc já jsem hlasovala na nějakém průzkumu, že jsem proti a hlas přibyl na odpovědi pro. Sledovala jsem to pak ještě dlouho a stav se nezměnil. Tento průzkum je pěkný podvod. mám spoustu známých všech věkových kategorií a profesí a 90% z nich je proti zákazu DS.

0 0
možnosti
K

kaktusak

22. 2. 2010 21:47
Komunisti by jistě bojovali za svobodu a demokracii

nadále v ilegalitě, tak jako za nacistické okupace. A opět by zvítězili. 

0 0
možnosti
M

mubu

22. 2. 2010 14:35
To je zase blábol

- pořád chce někdo něco zakazovat. Kdy začnete za nějaké smýšlení popravovat?

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

22. 2. 2010 13:22
Průzkum mínění

To by mě zajímalo, kde by se dal takový, pokud možno nezávislý průzkum veřejného mínění najít, kde převažuje počet lidí souhlasící se zrušením DS. Nejsem jejich příznivec, protože nevidím rozdíl mezi nacionálními a internacionálními SOCIALISTY, ale tímhle regulováním jen těch jediných správných názorů a přesvědčení to vždycky začíná. V případě, že by doopravdy bylo tolik odpůrců DS, tak přece nebyl vůbec důvod je zakazovat, protože by stejně zanikli v tichosti, pro nedostatek zájmu ze strany voličů. Ale jinak souhlasím s tím, že když už zakazovat extrémismus (do kterého jde napasovat cokoliv, co se znelíbí politickému mainstramu) potom tedy i ten komunistický, protože ten podle členské základy mnohem nebezpečnější.

0 0
možnosti
K

kaktusak

22. 2. 2010 21:50
Re: Průzkum mínění

Tak já vám ten rozdíl vysvětlím. Internacionální socialisti jsou opravdu socialisti, zatímco nacionální socialisti jsou ve skutečnosti konzervativní pravice.

0 0
možnosti
DK

Fonon

22. 2. 2010 13:16
podle jakého průzkumu?

toho internetového od sanepu? Internetové průzkumy nelze brát za bernou minci.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

22. 2. 2010 13:10
Další.... No pane autore a co ten

zákaz DS vyřešil?Co by i zákaz KSČM vyřešil?

Jejich voliči by v náhlém prozření začali volit ODS nebo KDU ČSL,TOP 09 ....martany,nebo by se najednou vypařili?

Rv

0 0
možnosti
O

oslik

22. 2. 2010 13:00
Naprostý souhlas

A znáte nějaké dobré právníky, kteří by do toho šli? Já bohužel ne... :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik