Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zeman má mnoho chyb ale že by byl nějaký zvláštní populista? Třeba není rozhazovačný, raději investice než spotřeba. Populista byl u mně Komárek když sliboval že dohoníme Rakousy za 5 let. V politickém hokeji, kde se fauluje, podvádí a lže kam se podíváte, musí být každý úspěšný politik větší či menší demagog. Kalousek jako suverénně nejschopnější pravé křídlo je demagogem 24 hodin denně.

2 1
možnosti

Myslel jsem, že nám těch pět let sliboval Václav Klaus. Ale ono je to jedno.

Podle Hanky Marvanové nám politici se svými soudružskými kumpány rozkrádají republiku přes sto miliard korun ročně. Nemuseli jsme mít žádný státní dluh a na úrovni normálních států jsme mohli být již dávno!

:-)

1 1
možnosti
Foto

Příslušní havlopravdistické lobby dostral za uši, a to je špatná zpráva pro média, avšak dobrá zpráva pro občany České republiky R^

2 4
možnosti

Já zase doufám, že ty nadávky na smysl pro pravdu a úctu k druhému člověku jednou skončí!

:-)

1 0
možnosti

Zdá se, že i v ČSSD jde o souboj mezi prokorupčními a protikorupčními politiky...

Odsunutí Jiřího Dienstbiera do pozadí je pro mne signálem, že ČSSD stejně jako ODS prohrávají s korupcí a klientelismem.

Stejně Jiří Dienstbier jednou bude premiérem!

:-)

2 1
možnosti
PK

Myslím, že Dienstbier žádná politická hvězda nebude. Není ve svém myšlení a projevech zajímavý aby zaujal natož "ovládal" davy.

0 1
možnosti
JN

Pravdoláskařský kandidát neuspěl, už zase.

5 1
možnosti

Ano, je příliš čestný!

Ale já věřím, že ten posměch vůči pravdě a vůči úctě k druhému člověku jednou skončí!

:-)

2 0
možnosti
FS

"tolerovat demagoga a populistu Zemana " Autore, váš obdiv teroristů a násilníků přítelíčku likvidátora evropské demokracie Daniela Cohn-Bendita a jeho brčálové klaky je notoricky znám. Takže opět jste mimořádně pomýlený. Jak např. stará Šiklová.  Vy taky víceméně pořád. Ale pište si svoje nenávistné nesmysly, jen pište. Ať se taky trochu zachechtáme.

5 2
možnosti
BS

"váš obdiv teroristů a násilníků, přítelíčku likvidátora evropské demokracie Daniela Cohn-Bendita" - nesmysl, lež.

2 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik