Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

boruvka

2. 4. 2012 10:00
Vzhledem k tomu,

že Vy voličem ODS nejste, tak Vám může být ukradené kdo je jejich volebním manažerem. Věřím, že volební manažer Drobil bude úspěšnější, než bloger Sláma. Zatím pro to děláte všechno. :-)

0 0
možnosti
DK

Šahrazád

1. 4. 2012 23:58
Ochotně Dávají Sliby (ODS) by měla být zatracena při volbách

V našem Absurdistanu má nominace Drobila jasnou logiku. Leader je ten, kdo byl přistižen při největším průs-švihu. Neznáte to ze školních let ? Čím větší průšvihář, tím větší oblíbenec v kolektivu ! Bývalý předseda ODS, který svou rodnou stranu opustil  - se nechlubil aférami s  kamióny neokolkovaných cigaret, které po prodeji zvýšily příjmy strany. Najednou přišly peníze ze zahraničí od neexistujících osob. Pochopitelně o tom neměl ani tušení. Kolik lidí z ODS má solární elektrárny dotované z peněz všech občanů na obnovitelné zdroje. Kam jdou zisky schválené poslanci podle zákona ? Nebo mimo zákon při jeho obcházení ? Pan Drobil je stejný typ úředníka jako současný ministr životního prostředí Chalupa. Jejich vzhledová podobnost odpovídá prototypu lidí z ODS - i jednáním.Rv Karmu superkrátkému údivu autora nedávám.

0 0
možnosti
JSS

strasil

1. 4. 2012 21:00
"to je dobře"

To potřebujeme!

Ptáci si mají  posadit do koryt jedině PTÁKY !!  Vybrat jejich hnízda pak bude lehčí.

Já se nedivím. Tahle země  je téměř na dně - už se krade vude a bez skrumpulí !!

1 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

1. 4. 2012 20:50
Čemu se divíte autore

prokorupční strana má i stejně se chovající voliče. Náhodou je to od ODS dobrý vzkaz všem lumpům, co je volí: nic se měnit nebude, pokud nás (ODS) zase zvolíte. :-)

4 0
možnosti
K

krllo2

1. 4. 2012 22:06
ODS především dbá na to, aby

živnostníkům nikdo neubližoval. To je její voličská základna !!!!

0 0
možnosti
PV

pavsson

1. 4. 2012 20:48
Komis

Tohle je přeci podstata systému politických stran. Strana vybere kandidáty, sepíše program a postaví se před voliče. Pokud vybere špatné lidi, nebo sepíše špatný program, neuspěje. Přesto se někteří lidé neustále domnívají, že by ten výběr kandidátů měla za stranu dělat nějaká moudrá komis a program stranám psát patrně rada moudrých. A protože se jim tenhle nápad nedaří realizovat, trpí tito lidé jako zvířata a píší podobné blogy...

1 0
možnosti
JK

optimi

1. 4. 2012 20:27
Drží basu

a je osvědčený. V téhle partě nemůže být někdo na něž není spoleh.

0 0
možnosti
JH

Dalibor62

1. 4. 2012 20:26
Nechápu Vaši logiku. Je mírně řečeno, pitomá

Protože okavidně voličem ODS nejste, tak byste se měl radovat, že jako volebního lídra nasadila podle Vás někoho "profláknutého". A co když celé to "profláknutí" byla nějaká manipulace. Je jich snad málo? Nemohl někdo naivního a všemu věřícího Michálka na Drobila nasadit? Já neříkám, že to tak bylo, jen si myslím, že by to bylo možné. Alespoň podle toho, co Michálek vyváděl.

Co si třeba myslíte o tom, že šel o těch nahrávkách Drobilovi pindat? Když už je měl a byly tak závažné, tak by přece "pan poctivý" měl jít rovnou na policii a pokud jí nevěřil, tak za novináři. Jaký tedy měla ta návštěva smysl? Vydírat nebo získat nějaké nešikovné či neopatrné vyjádření, které se dá později tak hezky rozmáznout a je vlastně jediným "důkazem" Drobilovy viny.

5 0
možnosti
HM

ladhela

1. 4. 2012 20:50
Re: Nechápu Vaši logiku. Je mírně řečeno, pitomá

ano Drobilovi  nebyla prokázána vina , obsah nahrávek pořízený Michálkem ,státní zástupce nepotvrdil porušení zákona  bývalého ministra Drobila

1 0
možnosti
SN

kuča

1. 4. 2012 20:19
ODS chybí sebereflexe...................

:-)....na to také dojede ! Z Michálka udělali udavače, 3 mlrd. se relativně zachránily, ale ony odplují za velení tento sqadry stejně, jen se to lépe pohlídá, aby nebyla ohrožena "naše" demokracie! R^R^R^

0 0
možnosti
O

ocho

1. 4. 2012 20:18
Nic nového pod modrým sluncem

..kozla udělají zahradníkem.ODS je nereformovatelná stejně jak svého času KSČ.!!

1 0
možnosti
VM

Snowwily

1. 4. 2012 20:13
No jo, a v rádiu taky hlásili, že má za hodinu přijít

do Česka tsunami, tak to abyste se stihl sbalit... :))

1 0
možnosti
O

ocho

1. 4. 2012 20:16
Re: No jo, a v rádiu taky hlásili, že má za hodinu přijít

Ta tsunami bude brát jen výhradně odeésáky a jejich příznivce!!!R^

2 0
možnosti