Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

A tak si říkám, aby Sláma nedopadl, jako tisk ve Francii, když se Napoleon vrátil z Elby. Když byl na pobřeží, tisk psal, že se vylodila zrůda z Elby . Později psal o netvoru, který kráčí na Paříž. A když byl Napoleon v Paříži, tak titulek novin zněl : Vítáme jeho Veličenstvo;-D

0 0
možnosti
Foto

Tu poslední větu na závěr "musíme"  brát všichni jako příkaz? Chybí mě tam, že "musíme" volit pana K.S.;-D;-D Rv

0 0
možnosti
JT

děkuji pěkně, ale mě se bez pražských pravdoláskařů žije docela fajn :-)

2 2
možnosti
Foto

Mladí v naší rodině mají jasno už dlouho a budou volit menší zlo, budou volit Miloše Zemana. Dokonce svoji volbu dokážou zdůvodnit. Myslí jim to. R^[>-]

3 5
možnosti
JN

J58a34n 16N29o97v10á93k

24. 1. 2013 14:06

To Vám ty mladé závidím. Moji rodiče bohužel volí KarlaRv

3 1
možnosti
Foto

Cyril Svoboda vyštípal Kalouska z KDU-ČSL a stal se posléze jejím předsedou. Pak ovšem ostudně prohrál KDU-ČSL volby do poslanecké sněmovny (i kvůli jeho soukromému sporu o jistý dům v Praze). Naopak Kalousek se Schwarzenbergem ve volbách s TOP09 uspěli. A to jim Svoboda jednoduše nemůže zapomenout. Jak prosté, milý Watsone!

5 0
možnosti
SB

Píšete, že si Havla vážíme stále více. Já si jej též začnu vážit, až mi někdo vysvětlí, co je na bombardování humanitárního.

Tím se naprosto nevyjadřuji k tomu, zda bopmbardování Bělehradu bylo nutné, či nikoli. Jakékoli bombardování může být buď nespravedlivé, nebo to může být nutné zlo. Ale třetí možnost není. Humanitární bombardování neexistuje. To je můj názor.

2 3
možnosti
BS

Stejně jako Vy si myslím, že Havel udělal řadu chyb. Ale koho jsme měli vyjma Masaryka lepšího?

3 0
možnosti
FK

"Jak jsem již opakovaně psal, Zeman se nesmí stát českým prezidentem." I di ty brepto!  A copak to? Protože nemá vazby na evopské revolucionáře z 60. let, kteří devastovali a plundrovali evropskou demokracii spolu se Schwarzenbergem? Tím vám učaroval? Mám jmenovat další, se kterými Scharzernberg  ppotažmo politicky táhl? Patřili mezi ně vrahové desítek obětí z té doby, teroristi Bader, Meinhof. Všechny tenkrát vedl nějaký Daniel Cohn-Bendit.  A Zeman tenkrát  naopak usiloval o nastolení demokracie v naší zemi. Proto je pro vás špatnej, co, vy mudrlante! A ty co ji devastovali a pošlapávali vy obdivujete. To dokáží jen slaboši.

4 4
možnosti
BS

Evropští revolucionáři ze šedesátých let byli levicoví, mnozí krajně. A je oposmluvníí, to je zkorumpovaná demokracie demokracií?

2 1
možnosti
JN

J54a43n 36N69o46v30á65k

24. 1. 2013 13:25

Myslím, že pan Klaus byl naším (ČR) nejlepším prezidentem a z dvojice KS a MZ je pro mne nepřijatelný Karl...

4 2
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik