Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  S Vaším článkem, plný souhlas !  Vidíte, že Vás diskutéři ometají fest. Ale to jsou zřejmě lidé, kteří v životě nic nedokázali a cloumá jimi závist, že se vyskytl někdo lepší. Každý mu vyčítá jeho majetek. Ale jak správně píše diskutér pan Bárta, kdyby to nebylo v mezích normy, už by byl za katrem a hlavně novináři by si na něm smlsli. Jak jsem četl, jeho dětství nebylo jednoduché, prostě se naučil prát se životem a využívat příležitostí. Kdo by to nedělal, kdyby to uměl? A vo tom to je.....! Pro Vás R^R^R^ PS: Proti zmasírovanému stádu s omezeným myšlením je těžký boj ! R^

1 1
možnosti
LH

První se, doufám,začne vzdělávat p.Babiš.

1 2
možnosti
MP

Koho chleba jíš...

0 2
možnosti
RJ

A bude se to jmenovat "Babišovo vymývání mozků"

4 1
možnosti
MB

Jiné vymývárny mozků::

ČSSD má Centrum pro sociálnětržní ekonomiku a otevřenou demokracii (CESTA), TOP 09 má TOPAZ a Fórum K. Swarzenberga, ODS čerpá z CERVO, KSČM má Centrum strategických a teoretických studií, lidovci spolupracují s Evropskou akademií pro demokracii a s Institutem politických a ekonomických studií. No, a Babišův Institut pro politiku a společnost toto politické vzdělávání doplňuje nejnpvěji. Státní rozpočet je velkorysý. Jaký je asi přínos těchto organizací, ať si posoudí každý sám.

1 1
možnosti
RJ

Cha, cha, co pak bude vyučený bolševika estébák vyučovat?

3 2
možnosti
Foto

Líheň nových parazitů.  Děs.

5 1
možnosti
MB

Viz můj příspěvek o jiných vymývárnách mozků výše.

1 0
možnosti
Foto

Píšete

"Mocní se vzdělanosti spíše bojí. Snaží se lidi spíše ohlupovat."

Co k ohlupování vede lépe než nějaký institut pro politiky založený jedním z politiků?

4 1
možnosti
MP

Autore, nejste tak mladý, abyste byl tak naivní.

5 0
možnosti
Foto

Jsme národ vynikající v jedné věci: dokážeme obhajovat naprosto vše a vymýšlet argumenty i pro neobhajitelné.

Vaše srovnání kulhá tolik že k vystižení by musela nastoupit stonožka.

Srovnáváte nesrovnatelné: jak dobově, tak i podstatou.

Babiš není lidumil, Babiš neprovozuje charitu ani podporu národní hrdosti tímto způsobem. 

Vyznat se v tom ovšem můžete jen vy sám a s ohledem na svou dosavadní činnost a zkušenosti k tomu určitě máte předpoklady, jen je využít.

Klaus také založil institut....

7 0
možnosti
BS

Klaus založil institut  - pro své demagogy? .

1 5
možnosti
MB

Babišovi fandím, ale domnívám se, že takových vzdělávacích institutů tu už máme přemnoho - politických, ekonomických, i jiných naprosto zbytečných. Možná, že tento Institut bude Babiš financovat ze svého (tak jako se vzdal svého ministerského a poslaneckého platu), ale jinak si myslím, že takové organizace jsou prostě parazity na státním tozpočtu.

Člověka nelze naučit být slušným, inteligentním a pracovitým. Takový prostě musí být, to nelze naučit. A povědomí o tom, jak funguje ekonomika a právo, lze nejlépe získat na základě životních zkušeností.

0 1
možnosti
BS

Naznačujete jeden zásadní problém: dnes je skoro převzdělanost, ale k ničemu příliš nevede. Mimo jiné proto, že je převážně specializovaná, roztříštěná - chybí "rozumná a poctivá" integrace.

1 3
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik