Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

8. 1. 2011 20:19
Fotbalisté z našeho městečka pořád prohrávají ....

... je to tím, že někteří jsou pomalí, jiní zase neumí hrát oběma nohama a někteří zanedbávají tréninky.

Fotbalový problém je především naším problémem. Je problémem nás trenérů, jako inteligentnějších, vzdělanějších a zodpovědnějších činovníků. Je to již přes dvacet let problém našich bafuňářů a všech fanoušků. Pokud ho neřešíme, chováme se naprosto neinteligentně. Chováme se stejně jako zvíře pštros, strkáme hlavu do písku a stejně jako on, když ji z pak písku vytáhneme, se divíme. V budoucnu se možná budeme divit ještě víc.

0 0
možnosti
VI

Vlad IV

8. 1. 2011 20:06
Co mají společného Romové a Židy?

Vztah k jiným (cizím) národům.........;-(

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

7. 1. 2011 1:02
to je hrozny ulet!

Hlavne diky tomu konci..

0 0
možnosti
R

realateista

6. 1. 2011 23:25
Proč to nedořeknete?

Článek není špatný, ale končí  v půlce.

Český národ není rasistický, čož jasně dokazuje vztah Čechů k Vietnamcům nebo Ukrajincům. Většinou si jich vážíme pro pracovitost a skromnost.

Zato negativní vztah k Židům a hlavně Romům má jasné důvody plynoucí z dlouhodobých zkušeností. Obě etnika se zde chovají jako na dobytém území, mají z nás legraci a s naprosto čistým svědomím nás využívají.

Snad každý máme s Romy několik špatných  zkušeností, dobré snad žádné.     Pokud máme ty problémy vyřešit, je nutné mluvit naprosto otevřeně a nebát se nálepky rasisty. Romové nejsou ti slabí a hloupí, jsou vlastně poměrně inteligentní a úspěšní, hlavně "vyčůraní" a bezohlední.

Doporučuji knihy Petra Bakaláře Tabu v sociálních vědách a Psychologie Romů.

0 0
možnosti
NR

henryni

6. 1. 2011 23:50
Re: Proč to nedořeknete?

Nejsi ty nahodou vyčuraný také, jsem přesvědčený,že si chodíš na úřad pro soc. dávky,

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

6. 1. 2011 21:30
To, že mnozí lidé

mají raději zvířata než cikány je přirozené. Zvířata po nich totiž nic nechtějí, péči vyžadují jen tehdy, pokud si je někdo z lidí pořídí dobrovolně jako domácího mazlíčka. A ani poté nikdo netvrdí, že by ono zvíře bylo rovno svému majiteli, bez ohledu na inteligenci. S cikánem je to jiné. Je mi roven a přesto ho musím formou různých dávek, na které přispívám svými daněmi, platit. I když si je nevyberu za mazlíčky jsem nucen je podporovat. Pokud by mne někdo nutil platit specielní daň za účelem zlepšení podmínek života hryzce vodního, asi bych k tomu tvoru též nevzplanul horoucí láskou.

0 0
možnosti
OR

oskie98

6. 1. 2011 20:23
Jak to bylo za 1.republiky

"... mnozí židé dodnes vzpomínají, že si své židovství uvědomili až po nástupu nacismu." Důvodem ale bylo to, že byli naprosto asimilovaní.

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

6. 1. 2011 20:30
Re: Jak to bylo za 1.republiky

?8-o

0 0
možnosti
OR

oskie98

6. 1. 2011 20:20
Co tím chtěl básník říci

"Jsou na tom (=Romové) co se týče inteligence nepochybně hůř než my a jistě ještě hůř než Židé" - ??? 8-o

0 0
možnosti
F

Faustino

6. 1. 2011 20:28
Re: Co tím chtěl básník říci

http://iqtest-narodu.wz.cz/

0 0
možnosti
M

mortinel

6. 1. 2011 20:00
Rozumím tomu dobře?

Češi jako příslušníci inteligentnější majoritní části obyvatel ČR by měli přistupovat k Romům tak, aby Romové měli motivaci k morálnímu a ekonomickému růstu jejich etnika. To znamená podporovat ty kteří mají zájem se vzdělávat, pracovat, žít civilizovaným způsobem, neparazitovat na většinové společnosti, nedělat bord*l a nepáchat soustavně trestnou činnost...... a ty ostatní při uplatňování práva vůči všem podle jednoho metru dříve nebo později zavřít až zčernají, protože si svým způsobem života nic jiného stejně nezaslouží...?:-/ Tak rozumím tomu prosím správně...?;-)?(:-P)

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik