Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MORAK

3. 2. 2010 8:09
No toto ....

Je to sranda, že ? [>-]

0 0
možnosti
SN

kuča

3. 2. 2010 4:24
autore,

:-) na rozdíl osd většiny ostatních diskutérů mně se článek moc líbil. Filosofická hloubka je překvapující,  v jádru máte pravdu. Klausův kapitalismus 2O. let bez přívlastků, nedělal víc škody, než komunisti za 4O roků. Společnost se pěkně rozdělila. Na superbohaté, kam patří i velký guru, a ostatní.(Nepíši schválně chudé, protože kdo se jen trochu stará může pořežít, ale nebude vyskakovat.) Morální ůroveň společnosti, je  podle mně v nejhlubší hloubce, Dnes kradou všichni bez zábran(většina špičkových politiků), politika propojená s mafií, co víc dodat.

     A skutečně k tomu pomohla naše privatizace při zhasnutých světlech, privatizace pro veksláky a bývalé politické špičky!

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

3. 2. 2010 0:04
Autor sam rekl

ze prirovnava Lenina a Klause se muze stat zcestne. Ve skutecnosti je to uplny nesmysl. Pouziva pravdepodobne tohoto prirovnani, aby vzbudil odezvu - coz se mu castecne podarilo.

0 0
možnosti
AB

[eT]

2. 2. 2010 23:57
Vážený pane autore,

Vaše názory jsou tak hloupé, že s nimy nelze polemizovat :-/

0 0
možnosti
MF

falm

3. 2. 2010 1:04
Re: Vážený pane autore,

A nebo jsou tak opravdivé? ;-D

0 0
možnosti
I

Ikhor

2. 2. 2010 23:44
Aha, takže

9% z celkové kriminality není výrazné. Znásilnění a vraždy páchané Havlovými pohůnky, to taky není výrazné. Ale pár propuštěných tunelářů, to je katastrofa nedozírných následků? Autore, jsi špinavé demagogické prase.

Jen pro informaci, zde je částečný výčet zavražděných havlovými omilostněnci: Vladislava Mládková, Monika Osvaldová, Diana Lukášová, Petra Sadílková, Blanka Žantovská, Ladislav Perka. Špinavec Havel má jejich krev na pazourech, a ty jsi stejná kreatura jako on.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

2. 2. 2010 23:11
Asi ten hlavni rozdil je v tom,

ze na Lenina si jednou pocihala jedna nespokojena dama a picla ho pistolkou. Od te doby uz byl k nicemu. To Klausovi nehrozi. ;-D

Zdravi, G.N.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik