Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

z-VV-na-bliti

8. 4. 2012 0:05
Kdyby Kolumbus nebyl palicak...

...do ty Ameriky doplul nekdo jinej.

-

A propos, ten Kolumbus neplul do Ameriky, ale do rise Zipangu. V podstate nevedel, kam pluje, kdy tam dopluje, co bude delat, az tam pripadne dopluje ani jestli vsichni nezhebnou. Do Ameriky Evropani zanesli epidemie neznamejch nemoci a krysy. Ano, tenhle primer na Popelku sedi presne.

1 0
možnosti
AKSS

Abadi Kwame stokrát smazaný

7. 4. 2012 15:21
Popelka

Nevím, jak je na tom pan Popelka s mravností (v jeho případě je dost možné, že jde o znouzectnost), ale stoprocentně vím, jak je na tom s inteligencí. Lidé jako on jsou ti poslední, které bych chtěl vidět v politice, viz jeho "lidové tribunály rozhodující o korupci" apod. - k zblití.

4 0
možnosti
BS

boblanek

7. 4. 2012 15:52
Re: Popelka

Co se týče jeho inteligence, tam se už cítím docela jistý: je bezesporu nadprůměrná. Je i naše politické poměry i nadprůměrně (vedle různých chemiků, traktoristů apod.) vzdělaný - je vystudovaný novinář a religionista. Otazník zůstává nad jeho soudností, ta je na inteligenci hodně nezávislá: mimořádně inteligentní a současně i mimořádně nesoudný je například "náš" prezident, o jeho klakerech Jaklovi a Hájkovi nemulvě.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 4. 2012 15:17
Lenin nebyl paličák, ale německý agent

Nejnebezpečnější jsou ti, co to s lidmi myslí dobře. Jsou čestní a přesvědčení o své pravdě, nezastaví se před ničím. To opravdu hrozí katastrofou. ;-(

4 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

7. 4. 2012 18:21
Re: Lenin nebyl paličák, ale německý agent

Lenin nebyl nemecky agent, jen vyuzil uzitecne idioty z nemeckeho generalniho stabu. A Nemci nepodporovali jen jeho ale uplne kazdeho kdo se snazil uskodit Dohode, od Iru po Indy.

0 0
možnosti