Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

kolos.veliky

19. 4. 2011 11:00
Díky kroužkování

uspěli Bárta, Dobeš, Kočí, Babák, Klasnová, Škárka a mnoho dalších posil politické scény. Je Vám to málo?

0 0
možnosti
BS

boblanek

19. 4. 2011 11:11
Re: Díky kroužkování

Einmal ist keinmal (jednou je nickrát), jak říkají Němci, a dané "politky" si lidé neprověřili. Je to třeba pořád opakovat a lidé se tím budou i učit.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

19. 4. 2011 10:11
tím kroužkováním

si opravdu pomůžeme! K čemu bude asi dobré vybrat lidi, o kterých nevíte vůbec nic, kteří se budou v politice motat jako vítr v bedně - příkladem budiž jistý R.John - a tak dále. Jo, pane, jaká společnost, taková politika i všechno ostatní. Pročtěte si v různých e-žurnálech tak zvané blogy a diskuse k nim, je to moc poučné. Pokud snad myslíte, že je to jinak, zkuste vysvětlit, proč že x-tá garnitura docela nových politických tváří je úplně stejná jako ty předchozí a proč lidé, kteří se sami označují za "nezávislé" (na kom a na čem jsou nezávislí nebo naopak závislí zpravidla moc jasné není) bývají o ještě pár stupňů horší než ti normální (např. nyní jistý Korytář v Liberci).

0 0
možnosti
BS

boblanek

19. 4. 2011 10:23
Re: tím kroužkováním

Co dělat jiného? Přece jen to zabralo, padl například Langer. Jinak máte jistě v mnohém pravdu. Nevím úplně, jak to bylo s primátorem Korytářem, držel jsem mu palce vícméně intuitivně, ale příště budou třeba vykroužkováni ti, kdo ho oddělali.

0 0
možnosti
RH

Kruton

19. 4. 2011 9:59
Pokud je chyba v systému,

tak nepomůže vyměnit lidi. Je potřeba změnit ústavu! Problémy nejsou v tom, co lidi dělají, problém je v tom, že jim to systém umožní....

0 0
možnosti