Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Don don

9. 1. 2011 22:35
no

tak jsme se opět pobavili. Ubohé odvolávání na výkřiky devatenáctiletého mladíka. Volám také. Matko má, jak dlouho ještě budeme nuceni zlotřilé osočování Tvé ještě slýchati. Však braň nás. Matko slyšíš? Vím, že slyšíš. Jen k těm bludařům jsi hluchá. Matko má, římská

0 0
možnosti
D

duhacenzor

9. 1. 2011 13:48
Co kdyby se katolíci

vzbouřili raději proti těm, co jim radí vzbouřit se proti Vatikánu:-P tyhle pindy znám od základky, nic proti, ale nebylo by něco opravdu nového;-)

0 0
možnosti
BS

boblanek

9. 1. 2011 14:09
Re: Co kdyby se katolíci

Víceméně novým je Masarykovo "nové náboženství", které on sám nedotáhl, zřejmě z taktických důvodů. Bude jednou z klíčových kapitol knihy (zatím pracovní název:) Masaryk, universalismus a neomdoernismus sepsané předními českými masarykology, kterou chystám jako editor a vydavatel. Masaryk "nové náboženství" "rozmělnil" vírou v humansimus. 

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

9. 1. 2011 12:10
Ohrazuji se proti označení "údajný neznaboh",...

...jsem zarytý neznaboh, protože s mou vírou nemá žádný bůh žádnou spojitost. Ano, taky něčemu věřím, třeba v dobro, normální soužití s ostatními, normální život své rodiny, neubližování ostatním, neubližování ostatními apod. To ale nemá nic společného s bohem, natožto s politicko-mocenskými organizacemi typu církví, ale jen a jen se zdravým rozumem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik