Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Šulivajda

5. 2. 2011 16:43
poškozuje a štěpí nejen ČSSD

Naopak ČSSD poškozuje Urban a Hašek kteří se snaží sblížit ODS a ČSSD což by asi v republice neprospělo nikomu Rv

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

5. 2. 2011 15:20
Bohuslav Sobotka...

není žádným protipólem. Myšlenkově je to stejný ša.ek, jako Rath. Akorát to nedává tak arogantně najevo. Už jste zapomněl na to, jak nedávno stáli každý druhý den stále ta stejná parta za svým předsedem? Omotaní kýčovitými šálami souhlasně pokyvovali hlavami, když Paroubek cítil potřebu se vyjadřovat ke každé hlouposti... Bohuslav Sobotka byl vyhodnocen jako druhý nejhorší ministr financí v polistopadové éře hned po Ivo Svobodovi. Pane Bože, chraň nás před tímto Dluhoslavem se svojí partou, a od všeho zlého...

Copak jsme už zapomněli, jak se na nás zubil z každého čtvrtého bilbordu a sliboval nám všechny možné dávky třináctkrát a skoro vše zdarma na účet ČEZu ?! Je to člověk, který nic pořádného v životě nedělal a také od skončení studia se živí pouze politikou. Umí jenom používat pár naučených frází v mluveném slově. Za ty kidy by si v soukromém sektoru rozhodně na byt neušetřil. Ale takových je tam ve sněmovně mnohem více. Bohužel. 

0 0
možnosti
E

ediiti

5. 2. 2011 15:46
Re: Bohuslav Sobotka...

Už jenom to, že ve svém příspěvku nenazýváte politiky jménem, svědčí o vaší inteligenci. Ale i šmoulové bez inteligence mají právo na "Svůj názor:";-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
FS

aroneček

5. 2. 2011 15:19
Urban je nejslabší politik

socialistů.Má vztek,že dr.Rath upozornil na to,že je jenom takový přicmrdek,který neumí ani mluvit a nikdy nedal žádný argument proč volit ČSSD.

0 0
možnosti
MC

sualk

5. 2. 2011 14:51
Nevím zda je až takový zásadní rozdíl mezi

Bohuslavem Sobotkou a Davidem Rátem. Jisté je pouze jedno, že oba se obohacují za pomocí nesebevědomé většiny. Prostě oba parazitují na lidském pohodlí, které je vynese vždy tam, kde budou mít cizí prospěch, ať již to může nabádat k jejich vysokém stupni solidarity s druhými. Ztratili totiž sebedůvěru pro přirozenou soutěž v pokrok. Strana ve které se oba angažují již ztratila své vývojové stádium, kdy se konal přirozený posun od socialismu. Nynější předkládání tzv.třetích cest je pouhým vyprázdněným ideovým přístupem k zodpovědnosti jedince vůči společnosti. Tito lidé většinou neumí vést své rodiny, natož, aby posouvali vpřed daleko větší skupiny, jakým je stát. Tedy pro rozvoj ČR je irelevantní půvab toho či druhého pána.:-P

0 0
možnosti
MK

taras

5. 2. 2011 14:24
Pravičákům pochopitelně nejvíc vadí ti,

kteří na jejich zločinnou ideologii reagují přiměřeně, tj. tvrdě, nesmiřitelně. A říkají jim pravdu do očí. Proto na ně pravičácká média a zjevně fanatičtí blogeři z iDnes pořádají hony.

Jiná věc je, že v ČSSD na nejvyšších místech fungují lidé, kteří v sociálnáí demokracii nemají co pohledávat. A koupou ji a mydlí schody, možná ani o tom neví. Hašek je jedním z nich, Urban druhým. Ale je to věc partaje, když neumí čistit kaly ve svých řadách, pak si zaslouží prohrávat.

0 0
možnosti
JR

avatar30

5. 2. 2011 14:36
Re: Pravičákům pochopitelně nejvíc vadí ti,

Kdyby Rath reagoval tvrde a nesmiritelne, tak by proti tomu nejspise nikdo nic nemel. On ale reaguje s notnou davkou arogance a urazek, to je to, co mnohym vadi. Kdyz mi nekdo bude rikat, ze jsem deb..., idi....., tak uz vubec nebudu vedet, proc mi vlastne neco vytyka (nekde to zanikne uprostred urazek), zatimco, kdyz mi slusne neco vytkne, vemu si to k srdci (je to jen prirovnani).

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik