Zachraň se kdo můžeš! Škvrna je zpátky!

Po více než půlroční odmlce se vracím zpátky na blog iDnes, abych zde občas uspokojil svou potřebu se se ctěním čtenářstvem podělit o své myšlenkové výplody...

 

Velký úklid

Smazal jsem veškeré dosud publikované i nepublikované články, neboť chci, aby můj návrat do iDnesácké blogosféry byl takovým mým "restartem" a novým začátkem. Pokud je to natolik závažné porušení kodexu blogera, že si zaslouží doživotní zákaz publikování, pak to budu respektovat a budu svá moudra publikovat . Když tak to bude taková daň za "línou hubu", protože jsem se mohl na tohle zeptat adminů.

Tím, že jsem vše smazal, nechci dělat, že jsem ty články nikdy předtím nenapsal. Ač jsem tak trochu asociál, myslím si, že nějaké svědomí mám a čtenáři zase paměť a zapírat by stejně nemělo cenu...

Zkrátka a jistě, blog už tak nějak připomínal plný pytel na odpadky a už bylo čas jej odnést do kontejneru :)

Znovu a lépe

Tím "znovu a lépe" mám na mysli, aby blog již nebyl takovým "verbálním pisoárem" jako předtím, kam jsem si především chodil ulevit. Na to mi úplně stačí diskuze na iDnesu :) 

Chci - a budu se o to snažít - aby zde publikované texty nebyly jen výsledkem snahy si za každou cenu ulevit nebo podráždit obecenstvo, ale prezentace mého pohledu na tu kterou věc, o které zrovna píšu. 

Kromě toho tu plánuju prezentovat výsledky toho, v čem si myslím, že jsem opravdu dobrý - a sice výtvarné umění. Před téměř rokem jsem začal zase naplno kreslit a své výtvory prezentovat na internetu - a tím tady i více prezentovat své "lepší já" :)

A ještě jednu věc na závěr - budu zde nechávat otevřenou diskuzi (alespoň na zkoušku :) )

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Škvrna | pondělí 21.9.2015 13:10 | karma článku: 4,07 | přečteno: 123x
  • Další články autora

Tomáš Škvrna

Kresba: Aero Minor II

15.3.2016 v 17:26 | Karma: 16,21

Tomáš Škvrna

Kresba: Tatra 603-1

23.1.2016 v 10:36 | Karma: 19,63

Tomáš Škvrna

Kresba: Óda na Mikulášovice

27.12.2015 v 11:03 | Karma: 12,49