Šátkované provokatérky a islamofobní Šabatová...?

Na základě toho, že havloidní sluníčkářka Šabatová, která se krutým omylem stala tzv. "veřejnou ochránkyní práv", přiklonila na stranu šátkovaných provokatérek, které jistě na onu SZdŠ přišly spíše očernit její pověst než studovat.

Pokud ty samozvané "studentky" chtěly na té škole opravdu studovat, měly si zjistit, jestli můžou mí hlavu omotanou v hadru, či nikoli, příp. si to zařídit nějaký kompromis - aby vyhověly svému pomatení mysli, kterému říkají "víra" a zároveň vyhověly školnímu řádu.

A jestli je havloidka Šabatová a jí podobné smutné existence islamofobní, troufám si tvrdit, že ano. Že islámu (nebo islamistům) lezou do zadku proto, že z nich mají spodní prádlo a možná i kalhoty, či sukně hnědé strachy a věří, že pokud to tady (radikální) muslimové ovládnou, že tihle jedinci budou buď ušetřeni poprav nebo budou popraveni později než ti, na které svou islamofobii hází.

Taky si troufám tvrdit, že lidskými právy by se neměl zabývat kdejaký hejhula. Že by ti, kdož by chtěli pracovat v oblasti lidských práv, by měli procházet podobným výcvikem jako psychoterapeuti (několik stovek hodin psychoterapie), aby svou práci dělali s nadhledem. Pak by se nemohlo stát, že by havloidně-sluníčkářská chátra, ke které se Šabatová jistě hrdě hlásí, aktivně rozleptávala společnost a jistě by i ubylo těch tzv. "xenofobních" nálad, coby přirozené reakce.

Doplněno po zveřejnění: I zde máte prostor diskutovat na Facebooku

Autor: Tomáš Škvrna | pátek 29.8.2014 13:23 | karma článku: 34,45 | přečteno: 1349x
  • Další články autora

Tomáš Škvrna

Kresba: Aero Minor II

15.3.2016 v 17:26 | Karma: 16,21

Tomáš Škvrna

Kresba: Tatra 603-1

23.1.2016 v 10:36 | Karma: 19,63

Tomáš Škvrna

Kresba: Óda na Mikulášovice

27.12.2015 v 11:03 | Karma: 12,49