Maminko, můžou být, podle bible, bratr a sestra manželé ?

Tuto nezáludnou otázku položil své mamince malý zvídavý klučina v jednom americkém televizním seriálu. Normálně se na seriály nedívám a úplně je nesnáším, říkám tomu 1000 dílů o ničem. Ale do tohoto dílu jsem přepnul úplně náhodou a ta jeho otázka mne zaujala. Maminka nechápe proč se jí na to její synek ptá a už vůbec nerozumí tomu proč podle bible? A tak mu odpoví, ať se zeptá učitelky ve škole. Klučina si jen zabrumlá, že se jí ptát nebude, že se jí už ptal a když to nevěděla před týdnem tak teď to také vědět nebude. Ale vrtá mu to v hlavě a hledá logické vysvětlení.

Uvažuje takto. Podle bible byl na počátku světa jen Adam a Eva. Aby lidský rod pokračoval tak museli mít děti. Protože na Zemi nikdo jiný nebyl, tak jejich děti musely být logicky jen bratři a sestry. Aby se narodila další generace tak další děti mohly mít jen bratři se sestrami. A to je podle bible hřích! A pokud by nebyli manželé, tak už to jsou hříchy dva.

Chápete tu neúprosnou logiku malého kluka? Mimochodem, napadlo někdy někoho z vás se nad náboženstvím takto zamyslet? Neoblbuje nás tady náhodou někdo a to už 2012 let?

A až klučina dospěje, tak ho dorazí další fakt, který by ho ani ve snu nenapadl.  Možná si přečte knihu Genesis, což je První kniha Mojžíšova, která je první knihou židovské i křesťanské Bible. A tam zjistí, že Adam měl tři syny! Dál si to domyslete sami.

Původně jsem si myslel, že tady svůj článek ukončím, abych vás nezatěžoval dalšími deprimujícími úvahami. A tak jen krátké zamyšlení nad církevními restitucemi. I kdyby církev měla 1000x nárok na nějaké restituce, tak kde na to stát vezme? Musí okrást nás všechny, kteří jsme nikdy nic církvi neukradli! Prostě jednu zlodějnu nahradit druhou zlodějnou, jen posunutou v čase. Církev opět páchá další grandiózní hřích. A tak jim jen připomínám. 

KRÁST SE NEMÁ !!!

Autor: Drahomír Škubna | čtvrtek 5.7.2012 13:28 | karma článku: 22,24 | přečteno: 1436x
  • Další články autora

Drahomír Škubna

Možnost volby

3.9.2012 v 16:54 | Karma: 15,87

Drahomír Škubna

Jágr dopoval !!!

27.8.2012 v 16:18 | Karma: 25,43

Drahomír Škubna

Jak jsem byl nakupovat

27.8.2012 v 8:50 | Karma: 17,74