Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

člověk nemůže pochopit Boha, může jen o něm vykládat domněnky a smyšlenky. Podobně nedokáže mravenec pochopit lidstvo, jen jeho existenci může tušit. Přesto se u lidstva v celé délce jeho existence vyskytují různí šamani a osvícenci, kteří svou pravdu podávají jako jedině správnou. Manipulují s věřícími ku svému finančnímu či jinému prospěchu.

0 2
možnosti
Foto

Z Vaseho prispevku se zda, ze verite v existenci Boha. Je to tak? Pokud ano, tak co si pod Bohem predstavujete?

Dle mne je take mozne, ze zadny Buh, jak o nem mluvi nanozenstvi neexistuje. Existuji jen kosmos, paralelni vesmiry, superkosmos a co ja vim a nepsane zakony, kterymi se kosmos ridi. Ty zakony se mozna take vyvijeji a meni. Ty zakony bychom mozna mohli nazyvat Bohem. Ty zakony vsak nemohou existovat bez vsech tech vesmiru. Takze pokud neco chceme nazyvat Bohem, tak ty zakony a vsechny ty vesmiry dohromady. Jednim slovem Buh je PRIRODA.

Jsem vsak agnostik, jist si tim nejsem. Treba nejaky Panbicek existuje, ale moc by mne to prekvapilo.

0 0
možnosti
PS

P50e56t97r 29S52k68á26c91e33l

29. 7. 2016 21:09

Pět minut po smrti jsou takto většinou všichni překvapeni. Říká prof. Foučková z Prahy. Pohledem přes energii je Bůh energií světla a lásky, stojí za to žít podle jím nastavených pravidel. Více informací taky získáte od A.Einsteina.

A.Einstein zvolal: „My fyzikové se jen snažíme obtáhnoutčáry, které nakreslil On.“

0 0
možnosti
Foto

Koncepty se o představu toho, co koncepty přesahuje, tříští. Zajímavé je, "náboženství" (všeobecně řečeno, i o tom by se daly vést spory) to vědí a brání se antropomorfizaci, a přece pak sklouznou v to se dohadovat :-) To božské většinou, podle mě, najdeme jen někde velmi hluboko pod povrchem. Velmi rychle převládne slabost člověka. Nejen "tam nahoře" se manipuluje ke svému prospěchu. Každý člověk má tendenci manipulovat ke svému prospěchu. A to jsem se tak bránila myšlence, že i já manipuluju :-) Každý manipuluje, pokud si to nepřizná a hóóódně moc si nedává bacha. "Tam nahoře" mají jen větší moc a menší sebereflexi :-))

0 0
možnosti