Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... nejsem si jistý, že vám rozumím, připadá mi to trochu jako 5. přes 9. - třeba rada - parafrázuji: "dáme jim jednoznačně na srozuměnou, že tady platí naše pravidla - ale zakazovat jim šátky, to ne, to bychom je nas..ali" mi připadá trochu jako "ostrá prosba"... a vůbec celý článek vnímám v tomto duchu...

0 0
možnosti

odpověď na otázku : podívejte se na Evropu očima muslima řekl jeden velmi známý doktor : polonahé ženy a štědré peníze bez práce ...u nich jsou ženy zahalené a může je vidět až po svadbě... kde to našli muslimové? na internetu a ve filmech protože se ukazuje ve filmech jen párty chlast právníci krimi příběhy a vše je "HEPY"tak hezký den

0 0
možnosti
Foto

Přesně. žijí v pokřiveném dojmu, že jsou tu všechny ženy volně k mání (protože přece sex před svatbou a několik partnerů během života) a že si tu žijeme jak prasata v žitě. A ano, mají to z filmů. Ten náraz na realitu u těch, kteří se kdy z jakéhokoliv důvodu (třeba pracovně a krátkodobě) dostali na Západ, je většinou vyvede z omylu. Do určité míry. Bavila jsem se kdysi s jednou jordánskou studentkou, se kterou jsem bydlela na koleji. Při mé větě, že jsme vyrazili s partou (kluci a holky) na chatu, na mě tak nějak nevěřícně zírala. Ne, neprovozovali jsme tam žádné orgie :-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 868x
Když jsem šla před 20 lety studovat arabštinu, ťukali si známí na čelo, k čemu že ji budu potřebovat. Když jsem šla před 10 lety studovat religionistiku, opět si ťukali známí na čelo. Náboženství už je přece mrtvé, ne??

Takže možná byste si měli dávat pozor na to, co mě zajímá :-) V současné době je to totiž hlavně čchi kung, čínská medicína a čínština :-) 

Na tomto blogu se věnuji hlavně imigrantskému tématu a otázkám náboženství (islám, křesťanství atd.). Mnohem osobnější blog je dnes blog Žít je umění milovat, který se jmenuje podle mé první knížky :-) Pokud Vás nezajímají jen imigranti, ale i to, co všechno zažívám na té své cestě za šťastným životem, mrkněte se i tam :-) Je to tak trochu jiný svět :-)