Vyslanci děkují, že jste zatím poslali na Paraple více než 55 tisíc

Tak nám uběhl další týden a do našeho pomyslného pytlíku se přisypaly další korunky. I když už nyní se nám podařilo vybrat o dosti více než v loňském roce prostřednictvím vyslanectví Buldoka a jeho neskutečného příběhu.

Příběhu, který předcházel jeho rozhodnutí běžet pro Paraple a který ještě přiživoval svými eskamotérskými pády během přípravy na maraton. Možná si vzpomínáte - pád ze střechy, prasklé obratle, postavení se na vlastní nohy, rozhodnutí nedat se a běžet maraton. Nakonec ho i s výronem v kotníku absolvoval.

Těší mě, že se nám společně s vyslanci a všemi dalšími bezejmennými lidičkami, bezejmennými pro vás, ale pro nás a v nás zapsanými VELKÝMI PÍSMENY, protože nám pomáhají pomáhat a sami neskutečně pomáhají, daří probouzet v lidech solidaritu s potřebnými. A v tuhle chvíli nemluvím jenom o centru Paraple, ale o všech projektech, kterým pomáhá na světlo světa PIM.

Ostatně stačí se podívat na jeho stránky a odkaz charita a můžete se přesvědčit sami a rozšířit si své povědomí, kde a komu všude běžci a lidé během probuzení pomáhají.

Přeji vám krásný jarní čas a připomínám, že můžete sázet na to, zda vylezu na Everest či ne. Pokud jste zaznamenali, že jsem měl nějaké problémy, mohu vás uklidnit, jsou pryč a i když to zní divně, tak se na to maso začínám těšit. Takže pokud mohu radit - sázejte na vítězství.

A jak si stojí k 21.4.2009 jednotlivé kraje a jejich vyslanci?

Martin Lukeš 31000,- Kč - Liberecký kraj
Jitka Stehlíková 6500,- Kč - Zlínský kraj
Ondřej Prokop 4100,- Kč - Hradecký kraj
Zdeněk Dančo 3300,- Kč - Karlovarský kraj
Jiří Stejskal 2750,- Kč - Ústecký kraj
Václav Šůcha 2100,- Kč - Plzeňský kraj
Sam Straka 2100,- Kč - Středočeský kraj
Tomáš Velecký 1850,- Kč - Pardubický kraj
Miloš Škorpil 1600,- Kč - Praha
Zdeněk Buldok 500,- Kč - Moravsko-Slezský kraj

Což dohromady dává 55800,- Kč

Autor: Miloš Škorpil | čtvrtek 23.4.2009 6:10 | karma článku: 12,00 | přečteno: 902x