Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

12. 12. 2008 15:14
hahaaaaaaa

Dneska mne někdo donutit běhat, tak rovnou po pár krocích umřu na místě. V dětství jsem to nenáviděla a plnil mne tělák nechutí a vztekem, takže já si hrát, tak budu vypadat jako ta vámi popiovaná dáma hihi.Chápu jí.

0 0
možnosti

Hucul

12. 12. 2008 12:01
A co kdyz...

... si sla holcina vybehat vztek, protoze ji prave ten jeji nechal? Nebo ji umrel krecek? Nebo s ni mela jit behat kamoska a vykaslala se na ni? Nejaka krava na bernaku ji zadelala na potize spatne vyplnenym lejstrem? Taky nekdy bezim vztekle, protoze si chci ten vztek vydupat na cesticce. A pomuze to, uz pri druhem kolecku myslim na neco jineho a domu se vratim spokojena a s usmevem.

0 0
možnosti

Ultrák

12. 12. 2008 12:48
Re: A co kdyz...

i tak to mohlo být ;-D, bohužel jsem za ní neběžel, abych jí viděl dobíhat, ale potkal jsem jí už vícekrát a vždy běžela sveřepě, takže má buď velkou smůlu nebo platí napsané

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.