Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

4. 5. 2009 10:03
Sociální cítění

Díky za polidštění blogů. L.Č.V

0 0
možnosti
Š

štefanK

4. 5. 2009 9:30
Nedej(me) se otrávit!

Ahoj Miloši, znovu se jednou potvrdilo, že všechno špatné může být k něčemu dobré. Reakce Velké hlavy asi přispěla k tomu, žě si napsal tento hezký článek. A možná paradoxně přispěje k tomu, že více lidí se rozhodne přispět. Velkou hlavu do jisté míry chápu. Taky vím, že nemohu změnit sociální politiku státu. Ale můžu trochu přispět tam, kde to stát nedokáže zvládnout.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

4. 5. 2009 9:19
Mě se líbí ty oslí můstky.

"Kdo nepřispěje sociobyznismenům, je komunista a chce železnou oponu" ;-D. To je stejné, jako v poslední době masáž "Kdo nepřeje peníze etnobyznismenům, je rasista". K těm politickým prognózám jen jedno. U nás to není bohužel tak, že úspěch strany je založený na jejich činech, ale skoro vždy na činech, či spíš zločinech, opozice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.