Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jonathan 33

12. 1. 2009 14:54
většina potravin

bio-bio není tak zdravá, jak vypadá.Navíc je nekřesťansky drahá. V poslední době frčí bio látky, trika a jiné ošacení.Další pastička na naivní lidi.

0 0
možnosti

jiri.fiala

12. 1. 2009 12:16
to je ale blbost

aha, takze lide sedi u TV, protoze se najedli chemickych potravin, po kterych ztezkli a ac by tak moc chteli jit nekam pesky, proste se neunesou a s placem musi zustat doma a sledovat TV ;-D:-©

0 0
možnosti

jaruca

12. 1. 2009 9:15
Pane Škorpile, viděla bych to na jiný problém,

neodborník neví jak se má stravovat, našla jsem si spoustu informací na netu, ale tohle dělá málo kdo, tabulky, odborné ternmíny jako sacharóra, glykemický index a podobně akorát lidi naštve, neumí si pod tím představit konkrétní potravinu, např. že potřebují bílkovinu v mléce, tvarohu, mase a je to lepší než rohlík a proč, kdo se vyzná má vyhráno, ale každý je odborník na něco jiného, pak tedy pomozte zjednodušením a porozumněním polopaticky k lepšímu zdraví obyvatelstva, možná je přesvědčíte lépe

0 0
možnosti

jaruca

12. 1. 2009 9:18
Re: Pane Škorpile, viděla bych to na jiný problém,

např. jsem před kamarádkou zvážila na váze, kolik vloček si má sypnout do jogurtu ke snídani, nevěřila, že by neumřela hlady,  tak takové to je

0 0
možnosti

jaruca

12. 1. 2009 9:01
Máte pravdu, taky chuť bio mléka, je chuť mléka

normální tučný jogurt, i smetanový, tučný tvaroh, také bio vejce, tučný sýr je vynikající chuti, normální máslo, nemusí se jedinec přecpávat a neváží tunu, je s podivem, že ty šunty lidem chutnají, polovina nákupního koše by je vyšla levněji s kvalitou, no jo, ale to množství, to je asi zážitek, nacpat se k prasknutí a zeleninu a ovoce brrr to by nevzali do úst, uzenina, to je panečku laskomina, můžete nabádat a dokazovat jak chcete, zdravý životní styl je dřina, kdo je ochoten se s ní poprat ? přeji krásný den

0 0
možnosti

strasnypes

12. 1. 2009 8:56
Tak nevím

co to je za blbost, potraviny nedají člověku energii, jenom se v těle ukládá balast a úspěšně kyne. To nechápu; možná by bylo vhodné si zopakovat, co tělu dodá energii.

A s těmi špekáčky.. asi je bylo vhodné i nakrojit :)) pochybuji, že obsahovaly strouhanku a tuk. Spíš soju, nějaký ten separátek, dochucovadla a je to.

Bio potraviny jsou teď v kurzu, ovšem kdo zaručí, že to, co je v nabídce, je skutečně bio? A jestli se dováží přes půl světa, tak i kdyby byly, tak je to kontraproduktivní.

Mám zkušenost se špaldovou moukou, nebio byla krásně umletá, po namíchání s obyčejnou se dala použít i pro pečení vánočního pečiva. Ovšem bio mouka - v té byly oštiny, asi aby bylo na první pohled jasné, že to je bio výrobek, velmi zdravý.

Bio potraviny ano, ale jenom když skutečně vím, odkud jsou, to člověk klidně připlatí.

0 0
možnosti

aron

12. 1. 2009 8:39
Jsou předražené

Ano, biopotraviny jsou předražené.

0 0
možnosti

Ftipnejj

12. 1. 2009 6:55
Odpoved

Ano, biopotraviny jsou drahe.

0 0
možnosti

nejchytrejsi

12. 1. 2009 7:21
Re: Odpoved

velmi drahe, uz jen proto ze napr countrylife dovazi vic jak pulku zbozi pres ocean

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.