Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ultrák

20. 4. 2008 19:49
díky

Díky X i 007, jakákoliv projevená podpora vždy potěší ;-D

0 0
možnosti

Čtenář X.

20. 4. 2008 15:58
Jste oba samorosti

Jste oba - ty i buldok - pořádní samorosti a tak jste si asi za ta léta na podobné reakce od okolí zvykli, ne? Držím vám palce oběma, hlavně ať se opravdu buldokovi nic nestane... (Zdraví vás oba "utrápenec", který se tě marně snažil udržet v Nuslích až po občerstvovačku při PIM půlmaratonu, jinak též runtimeerror.)

0 0
možnosti

Cupic007

19. 4. 2008 19:11
Stojí to za to...

Buldokovo, dovolím si napsat šílenctví stojí za to. Osobně ho neznám, ale vím, že má smysl překovat vlastní limity i přes utrpení, které asi při tréninku zažívá. Když jsem naposledy četl jeho stránku, tak měl na kontě asi 12000 Kč, tedy na kontě pro Paraple, což nepokryje ani operaci kolene... či jiné komplikace, které maraton může přinést. Ale to nevadí. Vzkažte Buldokovi: "VOLE, DRŽÍM TI PALCE, BOJUJ".

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.