Bylo by krásné donést na Staroměstské náměstí Parapleti 100 tisíc

Bylo by krásné donést na Staroměstské náměstí Parapleti 100 tisíc - pomůžete nám? Co se zdálo ještě před několika málo týdny, když jsme se dali jako skupina vyslanců pro Paraple pod hlavičkou Běžecké školy dohromady, abychom se pokusili Centru Paraple pomoci vybrat nějaké finanční prostředky, jako nepředstavitelná částka, začíná vypadat dvanáct dní před maratónem jako docela reálný cíl.

Cíl o to reálnější, že dnes se v Jihlavě běží velká cena Jihlavy a na ní se také určitě něco vybere. Ve čtvrtek na čarodějnice se chystá velká akce v Děčíně a příští pátek má ještě něco pro Paraple připravené Tomáš v Pardubicích. No a nakonec doufám, že ještě přihodíte pár tipů na můj pokus vystoupat na Everest. Ještě na to máte týden a ty ceny, které můžete vyhrát, určitě stojí za tu chvilku času, než vyplníte platební příkaz nebo složenku :).

A jak to vypadá po dalším týdnu?
Martin a Liberecký kraj si drží sice stále neotřesitelné první místo, ale Jitka s krajem Zlínským mu začíná silně šlapat na paty. My ostatní, respektive naše kraje, jsme dosti vyrovnaní soupeři. Můj tip dalšího vývoje je, že Míla a kraj Vysočina konečným pořadím ještě silně zamíchají, Jirka Stejskal a Ústecko učiní ve čtvrtek silný výpad na přední pozice a Tomáš a Pardubický kraj budou pak příští pátek korunovat.

A co na to Praha, Jihomoravský kraj, Moravsko-Slezský kraj a Olomoucko; přeci to tak nenecháme? Tedy nenecháte, protože bez vaší přímé účasti, tím myslím vašich příspěvků, nic nezmůžeme.

Pokud tu ale dnes o některém vyslanci nebo kraji zvlášť nepíši, neznamená to, že by jen tak seděli a čekali až co jim spadne do klína. Jak je znám, tak velmi usilovně přemýšlejí co ještě mohou udělat, koho oslovit, aby se jejich konto a tím i celková částka vyšplhala co nejvýše. Tak to nenechávejte jen na nich, vždyť z toho nakonec budete profitovat všichni, až za vámi do vašeho kraje přijede cirkus.

Jak si stojí k 28.4.2009 jednotlivé kraje a jejich vyslanci?

Martin Lukeš 31.300,- Kč - Liberecký kraj
Jitka Stehlíková 14.500,- Kč - Zlínský kraj
Ondřej Prokop 4.100,- Kč - Hradecký kraj
Miloš Škorpil 3.733,- Kč - Praha
Jan Kocourek 3.632,- Kč - Jihočeský kraj
Zdeněk Dančo 3.300,- Kč - Karlovarský kraj
Jiří Stejskal 2.750,- Kč - Ústecký kraj
Václav Šůcha 2.100,- Kč - Plzeňský kraj
Sam Straka 2.100,- Kč - Středočeský kraj
Tomáš Velecký 1.850,- Kč - Pardubický kraj
Zdeněk Buldok 500,- Kč - Moravsko-Slezský kraj

Což dohromady dává 69.865,- Kč

Autor: Miloš Škorpil | středa 29.4.2009 6:29 | karma článku: 10,13 | přečteno: 1156x