Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tom

1. 3. 2008 23:23
"Ta pravá"

Miloši, já tě chápu. Děti jsou něco úžasného, ale vztah se časem mění a taky si teď nějak nejsem jistý, jestli mám tu pravou. Ještě jsem to nerozlousknul, ale kdybych potkal takovou, která by byla "ta pravá" tak do toho jdu taky. Zatím aspoň běhám a hledám (ne vždy v tomto pořadí) ... Držím palce ať je tvou pravou navždy a ať to pořád běhá.

0 0
možnosti

Miloš

2. 3. 2008 20:00
Re: "Ta pravá"

Tome, dík, já ti zas přeju abys našel co hledáš. Navíc tenhle blog nebyl jen o hledání té pravé ale o tom, že se nemáme vzdávat svých snů, což nějak v tématu, který asi nejvíce "potrefil" uvízlo ;-D

0 0
možnosti

romikv

26. 2. 2008 15:37
indiánovy papuče

Indiáni říkají, nepoznáš druhého, dokud nebudeš chodit týden v jeho mokasínech... Tady je každá rada drahá, ale zase jak Miloše krapet znám, vždy ví, do čeho jde a z čeho bude po cestě brát sílu. Vztahy jsou ošemetná věc, nic ve vesmíru není v klidu a i vztahy se holt vyvíjejí stejně jako lidé (teda pokud se ti lidé vyvíjejí, alespoň 1/2 páru ;-D), stejně jako každá chvíle dá něco nového.

0 0
možnosti

pexs

25. 2. 2008 22:07
dobrej vtip

Prostě koupila si Run, tam byl odkaz na behej.com

a protože patří mezi perfekcionisty, ale naštěstí ne ty, kteří končí

jako kritici, ale mezi ty, kteří jsou tvořiví a jdou si za svým, i když

ví, že si mohou natlouct a chce vždy to nejlepší, tak si zavolala o

radu, jak běhat.....

0 0
možnosti

vl001

25. 2. 2008 16:58
Nechci soudit

A nic mi do toho není. Přesto si tu dovolím poznamenat, že mi přijde divné v 50 letech zdůvodňovat nový vztah tím pravým jin/jan. či snad dokonce ještě něčím vyšším. Nemám ještě tento věk, ale řekl bych, že i při mé pouhé 40 je vztah víc o toleranci než o velké lásce. Sebekriticky přiznávám, že i mně ta tolerance občas chybí. Nový vztah pak už vůbec nepůjde vysvětlit nějakým tajemnem či snad božstvím. Nový vztah je tu, protože ho autor chtěl. No, ani to nemusí být vždy špatně. Omlouvám se za mírné rýpnutí a přeji hodně štěstí.

0 0
možnosti

Atlet veterán

25. 2. 2008 13:46
Co mohou kamarádi?

Soudit snad, odsuzovat ne! Tvůj život, Tvoje rozhodnutí, Tvůj Kříž ... jednou jsi mi napsal - a zůstaň takový, jaký jsi a nenech se ... vracím a připomínám se i v tak složitém období. Nevěřím, že by Tě někdo, nebo něco, změnilo.                Buď šťasten, stále zdráv a dlouho živ.                           Franta H.

0 0
možnosti

nat

25. 2. 2008 1:52
jednu takovou dívku jsem potkal

máme spolu dva skvělé syny.... prožili jsme spolu třicet jedna spíše šťastných let ....nedokázal jsem jí dát všechno, oč stála....

A co se zvrtlo ve vašich 57 letech? Neběhala dost rychle? Děti se osamostatnily a vy jste to pojal po svém, jako svou další šanci? Jistě znáe Malého prince, možná byste si to mohl přečíst znovu. Tím, že napíšete svůj příběh na blog, se své odpovědnosti nezbavíte. Proč jste nebyl schopen jí dát to, o co stála?

0 0
možnosti

Milan1

24. 2. 2008 22:54
Tomu sa hovorí zblbnúť

Odhodiť dlhoročné 31 ročné manželstvo a ženu, ktorá Ti dala dve deti a žila s Tebou nenazvať tou pravou - tam sa na Boha neodvolávaj.To je klasický príklad zblbnutia.Načo si si potom svoju ženu bral po 4 rokoch, ak si necítil, že je tá pravá ?

.

Toto nepochopím...Ja som si bol istý, keď som si bral svoju, že je tá pravá.Stať sa v živote môže hocičo,vrátane rozvodu, ale bez toho pocitu že je pre mňa tá pravá by som si ju nebral.

0 0
možnosti

PetrK

24. 2. 2008 23:43
Re: Tomu sa hovorí zblbnúť

Ahoj lidi, už z toho, že o tom Miloš píše na svém blogu, je cítit, že v duši ten rozchod tak jednoduchý není, jak to vypadá na první přečtení. Nemusí to být prostě zblbnutí. Někdo žije ve vztahu, který postupně uvadá, 30, 40 let a nemá odvahu jej ukončit, i když by to bylo pro obě strany nakonec vysvobozením. Jen zkouším číst mezi řádky...:-)

0 0
možnosti

Kawka

24. 2. 2008 21:58
Nechci byt za osklivaka...

Pres vsechnu bezeckou uctu, kterou k autorovi mam...

... nejde tu o klasickou vymenu stara za novou (mladsi), alias druhou mizu?

0 0
možnosti

Miloš

24. 2. 2008 22:39
Re: Nechci byt za osklivaka...

Kawko, tvá skepse je na místě, ale mohu tě ubezpečit, že ta nová není zas o tolik mladší, aby to bylo to, co hraje hlavní roly. Věř či nevěř. Jak to skutečně je, dokáže prověřit  jen čas:-). Já si stojím a věřím tomu, co píšu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.